Interviuri

     Aceasta se doreşte a nu fi doar o pagină cu o înşiruire de artişti. Este o frântură de istorie ! O adevărată enciclopedie online. Unii poate ar găsi revoltătoare învecinarea unor nume mari cu reprezentanţi noi ai muzicii electronice româneşti. Însă, cei care vor urmări blogul vor desluşi substratul. Tinerii trebuie să cunoască pionierii, iar aceştia la rândul lor trebuie să ofere o şansă nou-veniţilor. Cititorul este vital să-i cunoască pe toţi deopotrivă.


     Varianta detaliata a biografiilor, extinsa, adusa la zi pentru anul 2015 o puteti citi din paginile cartii "Enciclopedia muzicii electronice romanesti", scrisa de Septimiu Moldovan, publicata la Editura Digital Data Cluj, o co-finantare Administratia Fondului Cultural National.

b0g
"Enciclopedia muzicii electronice romanesti", de Septimiu Gheorghe Moldovan, Editura Digital Data Cluj


Proiect editorial co-finantat de ADMINISTRATIA FONDULUI CULTURAL NATIONAL. "Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii."