marți, 1 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: DuBase

     Sebi a început în anul 1997, pe vremea când era student în Cluj Napoca. Acolo i-a cunoscut pe cei de la Cluj Raving Society, cu care a legat o strânsă prietenie. Un an mai târziu s-a implicat şi în radio, participând la realizarea emisiunii "Welcome to the Club !" de la Radio Sonic Cluj, alături de Seba 1394, Sever Muresanu şi Hajdu Tamas.
      În anul 2002 pune bazele labelului Guerilla Outernational, siglă sub care organizează numeroase petreceri şi promovează breaks-ul alături de Leizaboy. Tot cu acesta începe o serie de sesiuni live î cadrul festivalului Tiff, unde au reilustrat sonor filme mute alese din arhivele cinematografiei. Au fost prezenţi cu acest concept şi la un festival în Cehia.
      DuBase a fost plecat un timp peste graniţe, în Irlanda, de unde a adus brandul Babalonia, pe care l-a implementat în România alături de vechiul său colaborator, Leizaboy, precum şi Injektah respectiv K-lu. Tot sub aceasta siglă a găzduit Bablonia Show, la radio-ul online al celor de la AnonimTM. De-a lungul timpului a mai activat în domeniul radioului prin sprijinul celor de la Drums.ro .
      Brigada Artistica Urbana, Yellow Cab 66 şi Narkoma (hard-core) sunt alte grupuri muzicale cu care Sebi a colaborat.
      Dar haideţi să aflăm mai multe despre acesta dintr-un interviu realizat pentru ElectroBlog Ro.

Interviu / Mix DuBase pentru ElectroBlog Ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !