marți, 1 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: Gojira

gojira.ro
     În stilul caracteristic, Gojira se prezintă în bio-ul lui astfel: "I am the fat dude [...]. I love barbecues and music. I love my bike and my mom! My heat will go on". A colaborat mult timp cu Kosak (Marius Leftarache), alături de care şi-a făcut apariţia pentru prima dată pe scena muzicală în anul 2004. De-a lungul timpului au lansat împreună numeroase piese şi remixuri, dintre care cele mai cunoscute sunt cele pentru trupa Timpuri Noi.
     Gojira a activat o perioada şi în radio. A făcut parte din echipa Selectro de la postul Activ Fm. În ultimul timp starea de spirit şi umorul său l-au propulsat şi spre viaţa de televiziune, cochetând cu Happy Fish şi grupul Divertis.
      În anul 2011 a fost inclus pe compilaţia "Culese Din Cartier", lansată sub sigla Subcarpaţi, cu un remake după piesa marelui cântăreţ de muzică populară, Liviu Vasilică, "Fir-ai Tu Să Fi De Murg".
      Ultimul său proiect se numeşte Policlinic, la care a pus bazele alături de Răzvan Moldovan de la trupa Partizan şi care adoptă un stil destul de interesant, techno, electro, idm, experimental, un proiect de coveruri după piese comerciale.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !