marți, 1 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: Cycler


      Ioan Barladeanu (Constanta) s-a născut în Constanţa, a studiat designul la Iaşi în cadrul Universităţii de Arte "George Enescu", iar în prezent este stabilit în Bucureşti.
       Fie că lucrează sau nu la recuzita de film sau prototipuri, Ioan îşi regăseşte adesea un refugiu mental în creaţia sonoră. Pentru el este o mantra liniştitoare, începând cu o frază iniţială, ajustând-o şi rearanjând-o, cu un rezultat de multe ori îndepărtat de impulsul iniţial. Preocuparea pentru ritm, repetiţie, ciclicitate, l-a condus la alegerea numelui "Cycler".
       Primele sale aventuri în lumea muzicii electronice s-au concretizat în proiectul The Flux Komplex, în care a colaborat alături de norbegianul Karsten Hamre. Cu acesta a realizat în anul 2004 albumul "Lost Illusions", lansat la Trinity Records.
       Patru ani mai târziu şi-a făcut apariţia solo cu piesa "Zerodimensional", inclusă pe compilaţia "Diferenţa", lansată de netlabelul autohton Arhiva 7. Tot în 2008 a fost prezent, de data aceasta pe o compilaţie DeviantArt, cu piesa "Străin".
       Anul 2012 aduce primul său album solo, numit "Polymath", la casa de discuri Raumklang Music din Germania.


The Flux Komplex - Lost Illusions (2004, Trinity)
Terra Mater
Lux Aeterna
Camera Obscura
From Time To Time
Mind Over Matter
Lux Aeterna (Defraktor Mix)
From Time To Time (Defraktor Mix)
Mind Over Mater (Defraktor Mix)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !