luni, 31 octombrie 2011

Biografii/Discografii: Atma





     Este unul dintre cei mai buni producatori români de muzică electronică, un pionier, care activează încă din anul 1991, când a experimentat primele sale piese. Acestea erau orientate in special spre techno, dar mai apoi Andrei s-a orientat şi s-a afirmat ca dj şi producător în sfera muzicii trance sau goa. În anul 1995 organizează primele petreceri de acest gen din oraşul natal, fiind cunoscut pentru prestaţiile sale live pline de energie.
      A fost implicat de-a lungul timpului în diverse proiecte precum Atma & R-tur, un vechi colaborator de al săy, Ravana, Lunatic Asylum, Raving Minds, Andy Hype, Atma & Styx. S-a mai ocupat de producţia unor artişti din sfera muzicii comerciale.
      Discografia sa cuprinde trei albume: "Beyond Good & Evil" (2006, Geomagnetic.TV), "The Secrets Of Meditation" (2009, Y.S.E / Millennium) şi "Music Revolution" (2011, BMSS).
      Activitatea sa artistică se întinde chiar şi până la grafică, muzică de film şi teatru. În prezent este stabilit în Austria, fiind foarte apreciat la nivel internaţional.






Atma - Beyond Good & Evil (2006, Geomagnetic.Tv)





We Will Rise Again
Beyond Good & Evil
The Other Side
Deviant Behaviour
The Ganzfeld Experiment
The Doors Of Perception
Psychedelic Visionars
Eternal Cycles
There Is Still Hope

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !