miercuri, 2 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: Mr. Pit


      Este puţin cunoscut în ţara noastră, însă se bucură de un succes foarte mare în afara graniţelor. Mr Pit este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de EDM, electronic dance music, din România.
      Deşi produce muzică încă din anul 1996, a debutat atât discografic cât şi în postura de dj cu ocazia ediţiei festivalului TMBase din anul 2003. Ca urmare a acestei prezenţe, un an mai târziu a fost inclus pe compilaţia aniversară a acestui eveniment, cu peisa "Ycstreme".
      De-a lungul timpului a mai produs muzică sub pseudonime precum Adiva, Adrian Ivan, Loopainter (hard trance), MPT Project sau SOT. Piesele sale au ajuns în show-urile unor nume mari din lumea trance precum Armin Van Buuren şi Markus Shulz.
      Din anul 2007 este deţinătorul labelului timişorean Well Mixed Records, unul dintre puţinele cu acest profil din România. Aici a lansat materiale proprii precum "Before Sunset" (2007), "Aroma" (2009).
     Dar, mai multe detalii despre activitatea artistică a acestui prolific producător şi dj român aflăm dintr-un interviu realizat cu acesta pentru ElectroBlog Ro.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !