duminică, 6 martie 2011

Biografii/Discografii: Dan Andrei

     Dan Andrei este un foarte talentat tânăr dj român, cu numeroase materiale lansate într-un timp destul de scurt. Posedă un sound aparte, o combinatie între genurile de muzică minimal, deep şi tribal, diferit faţă de ce este prezent pe scena muzicii electronice româneşti.
     Şi-a făcut apariţia prin prisma celor de la Arpiar, care l-a descoperit şi i-a inclus pe o placă piesa "Fuem" în anul 2007. În acelaşi an piesa "Marele Lup" a fost reperată de cei de la Exposed Audio, care i-au asigurat prezenţa pe o compilaţie.
      În anii ce au urmat Andrei a semnat numeroase ep-uri la case de discuri precum Be Chosen, Kurbits şi Jesus Loved You. Fiecare dintre acestea are ceva special, ceva aparte, un sound care evoluează continuu, devenind tot mai organic şi plăcut la ascultare, în confortul şi intimitatea dormitorului.
      În trecut Dan Andrei a făcut parte din proiectul Saac, alături de craiovenii DJ Andrei, Ştefanel şi Claudiu, cu care a lansat în anul 2009 piesa "Crystal" la prestigioasa casă de discuri Love Letters From Oslo.



Dan Andrei - Just Music (2008, Be Chosen)


Just Music (Dan Andrei Original Interpretation)
Just Music (Federico Molinari Remix)




Dan Andrei - Untitled 1 & 2 (2009, Kurbits)





Dan Andrei - Saint Omar (2009, Be Chosen)





Dan Andrei - Ramble On/Four Sticks (2010, Kurbits)





Dan Andrei - Muzici Mai De (2010, Jesus Loved You)





Dan Andrei - Prima In Cerc Are (2011, Arpiar)


Double Deez
Trebuie Da, Prima Incercare 


Tags:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !