sâmbătă, 8 octombrie 2011

Biografii/Discografii: Axellerey, Discoballs & Travka

myspace.com/thediscoballsproject


      Proiectul Discoballs s-a născut în anul 2008 ca un side-project al trupei Travka, avându-i ca şi componenţi pe Alexei Turcan aka Axellerey (synth), Răzvan Rusu aka Mizdan (bass) şi Cristian Chiordea aka Kirodian (percuţie). Stilul abordat este unul foarte interesant, muzică electronică, cu puternice influenţe rock şi disco.
      Discografic au fost prezenţi până în prezent cu două piese: "Str. Ongfeeling" pe compilaţia "Buzz.ro! 2010" (Local Records) şi un an mai târziu single-ul "Planetarium" (Dark Clover Records).



      Axellerey este proiectul ce activează în "umbra" trupelor Discoballs şi Travka, de trei ani încoace. Orientarea muzicală este una cu totul diferită, spre genuri precum big beat, breaks, dnb, downtempo. În ultimul an Alexei s-a orientat spre o latură mai techno, cu o abordare mai profesională a producţiilor sale, lucrând cu instrumente analogice într-un studio profesional. În anul 2011 Axellerey a fost prezent pe compilaţia "Culese Din Cartier" a celor de la Subcarpaţi, cu o piesă de orientare folclorică în viziune modernă numită "Doina De La Gealair".


     Pe langa cei trei deja prezentati, in Travka se mai gasesc George Gadei (vocal) si Misha Galca (guitar). Activeaza inca din 2002, fiind o foarte apreciata trupa rock. Pana in prezent au lansate doua albume, "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau Sa Simt Praga" (2007).

Travka - Vreau Sa Simt Praga (2007)

Într-un fel
Urban violent
Nimic de pe frontul de est
#2 90
Cum te simţi
Venus
Ceva mi s-a rupt
Apartamentul 77
Sunt un erou
Vreau să simt Praga
Realaxaţi-vă 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !