miercuri, 2 noiembrie 2011

Biografii/Discografii: Lektronikumuz


     Remus este un braşovean foarte pasionat de viniluri, un mare colecţionar, care mixează exclusiv pe acestea. Este unul dintre cei mai reprezentativi promotori techno din Ardeal şi România. Posedă un vast bagaj cultural, preferinţele sale muzicale depăşind mult barierele muzicii electronice. Nu a plănuit să facă din muzică o carieră, este un simplu inginer care îşi urmează pasiunea pentru muzica electronică.
     De-a lungul timpului a participat la organizarea a numeroase evenimente în Braşov, petreceri sau festivale precum Freaks Reunion Sessions (2001, alături de Dariotto), ElectrOpen Funk (2003, cu DJ Bela în cadrul The DJs Techno Conference), Fire In The Hole ! (2006), Romanian Electronic Festival şi altele. Cu siguranţă ultimul dintre acestea este cel mai important, manifestaţie la care a pus bazele în anul 2007 şi care reprezinta actual cel mai mare eveniment techno din România. Acesta durează trei zile şi trei nopţi, cu paradă stradală în oraş.
     A lansat numeroase release-uri sub aliasul Lektronikumuz, Jaguar sau alte monikeruri, debutând în anul 2005 la Skills Records. A intrat în marea "familie" clujeană, alături de alţi artişti ai scenei techno locale precum DJ Darius, Filipash, Horace Dan D, Mihai Popoviciu sau Minimus. Dintre celelalte case de discuri unde s-a afirmat ca producător muzical mai pot fi amintite Total Wipes, Cutz şi Petrol Dollar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !