joi, 26 mai 2011

Biografii/Discogafii: Abis

 


     Abis este o trupa romaneasca rock / downtempo / psychedelic, ce activeaza din anul 2005. Initial a pornit in 2000 cu Costin Dumitrache (guitar) si Marina Gingirof (vocal), apoi au fost cooptati Horatiu Serbanescu aka Aneb (rhodes), Take Dumitru (bass), Juan-Carlos Negretti (percussion) si Andrei Velicu (drums). Pana in momentul de fata in dreptul discografiei lor apar 2 albume (unul dintre ele se numeste "05.10.2005", iar cel de-al doilea nu are nume) si un ep ("Days Remixes").
     Costin a mai colaborat cu Margento si Tapinarii, iar Juan Carlos este si el in paralel membru Einuea.


     "Abis este proiectul pe care l-am inceput cu Costin acum 12 ani si este legatura mea de suflet cu muzica. Nu ne stabilim niciodata limite de timp pentru compozitia pieselor...altfel nu ar mai fi o cale care poate fi urmata. Muzica este pentru noi ca o eliberare si nu e legata de o cautare exterioara.
Piesa "Post dot com" e legata de o experienta personala ...este drumul spre schimbarea spre care ma indreptam si pe care o simteam. Versurile reflecta stari de ratacire si suferinta traita odata cu ele...imi este greu sa dau explicatii legate de cum compunem piesele sau versurile ....mai ales la aceasta piesa ...materializarea ei e un lucru visceral...si mai e chimia...
Cu Jazzadezz a fost ceva spontan. Sunt prietena cu Dez si ea mi-a propus sa facem o piesa impreuna... si asa a fost.
 In momentul de fata lucram la cel de-al 3-lea album si repetam pentru concertele viitoare." (Marina)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !