marți, 1 noiembrie 2011

Biogafii/Discografii: Infectator Com



      Infectator Com este un proiect de muzică industriala pornit în anul 2000 şi care îl are în centru pe Dacian Vâlcu. Alături de acesta au mai colaborat Cosmin Iancu (voce) şi Darko, cu care a lansat două albume: "Untitled" (2002, Htonian) şi "Corrupt" (2006, FIR).
      Dacian a avut un foarte important rol pe scena alternativă, industrială, noise timişoreana, organizând petrecerile "Htonian" în anul 1992. Acest nume a inclus şi o casă de discuri, care a lansat o compilaţie numită "Underground Timisoara Festival 4" (2000), care a fost o ediţie aniversară a festivalului cu acelaşi nume, ale cărui prime trei ediţii au fost organizate de Vâlcu. Pe aceasta au semnat nume precum Arc Gotic, Guranii, Haos, Koma, La Ghica Hainu, Mircea Nemes, Rabla, Radical Din Val, Umbre Zidite.
      La Ghica Hainu a fost un alt proiect industrial/experimental în care Dacian s-a găsit în perioada 1998-2000, format alături de Adi Crăciun. Tot în această perioadă a avut o contribuţie considerabilă prin prisma OSUT la legendarele petreceri Warehouse organizate de Ufo, Future Groove şi Dudu.
      Dacian a mai colaborat cu Romantic Jurgen (new wave), alături de Alexandru Das şi Sandra Vâlcu, cu care a semnat în anul 2008 materialul "Dead Bunny Invasion". Alexandru Das activează şi în Vals Hedone, alături de importanţi oameni ai industrialului/experimentalului, precum Dan Mitrofan, Emilian Matlak aka Fulmineos, Adrian Ghercea şi Bogdan Zărnescu.
      Infectator s-a bucurat şi de apreciere internaţională, susţinând un turneu în Germania şi Franţa, în perioada anului 2000. Pentru acest eveniment componenţa a fost una extinsă, cu Dan Mitrofan şi Saşa Liviu Stoianovici.


Infectator Com - Corrupt (2006, FIR)

Cybernet Intro
Corupt
Traseu Periculos
Deliberat
Sabotaj Viral
Conectat
Keep
Ce Simţi
Dark Mission
Deliberat (Julian M Remix)
Conectat (Sattelite Empire Remix)

Various - Underground Timisoara Festival 4 (2000, Htonian Records)


Mircea Nemes - Intro 
Haos - Paranoia 
Haos - Miopia In Europa 
Haos - Masina De Stat 
Haos - Minti Intunecate 
Haos - Bandiera Rossa 
Haos - Alah Uebek / Ne Pasa 
Haos - Coaie, Coaie 
La Ghica Hainu - Pamantul 
Arc Gotic - Ezarzia 
Radical Din Val - Omul De Pluta 
Umbre Zidite - Stiu Ca Am Sa Mor 
Guranii - Militia 
Arc Gotic - Le Voleur D`Enfantes 
Radical Din Val - Ascuns 
Koma - Sa Nu Te Vad 
Rabla - La Revedere 

Un comentariu:

  1. Salut. Ai putea sa-mi trimiti piesele cu Radical Din Val de pe compilatia Underground Timisoara Festival 4 (2000, Htonian Records)? Iti las email - stefan.rock.forever@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !