vineri, 8 aprilie 2011

Recommended Artists: Victor Stancov



     De curand am vizitat pagina de SoundCloud a lui Victor Stancov si am ramas placut impresionat de ce am auzit acolo, senzatia aceea frumoasa atunci cand descoperi un nou artist care te incanta cu muzica lui. Ascultand piesele lui, de la cea mai veche pana la cea mai noua, mi-am dat seama ca acest producator evolueaza din ce in ce mai bine, isi formeaza stilul, il slefuieste si il finiseaza, iar produsul finit se anunta a fi pe masura muncii lui. Dupa un scurt bio de al lui va invit asadar sa ascultati si voi piesele acestui promitator producator roman de muzica.
_____

     I recently visited the SoundCloud page of Victor Stancov, and I was impressed by what I heard there, that beautiful feeling when you discover a new artist's music delight. Listening to his tracks, from the oldest to the newest, I `ve realized that this producer evolves increasingly better with his style, polished it and finish it, and the finished product is expected to be as his work. After a brief bio i`llI invite you to listen his tracks from this promising romanian music producer.



    "Victor Stancov este cel mai nou membru Groove++ Management România. La doar 21 de ani şi aproximativ un an de experienţă în DJing, artistul a reuşit să se impună pe piaţa muzicală romanească fară probleme, fiind susţinut de artişti precum Vania, Thornado, The Model, Gojira şi mulţi alţii. 
     A mixat în cluburi precum Pat, Silver, Expirat, Fabrica sau Temple, cât şi în cluburi din afara Bucureştiului precum Tend Timişoara, Student’s Place Oradea sau Maximus Mizil, şi la evenimente precum House Parade în 2007 şi 2008. A urmat apoi o scurtă rezidenţă în clubul Hala din Bucureşti, unde a avut prilejul să deschidă evenimente pentru artişti ca Tonka, Butch, Jori Hulkkonen sau RadioSlave. De asemenea, Victor Stancov a avut ocazia de a mixa, alături de colegii OK Corral, în Anglia, Nottingham, în clubul The Market Bar, unde au trecut nume ca Jesse Jose sau Mr. Oizo
     Anul 2008 a fost unul propice pentru tânărul DJ, acesta fiind nominalizat la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant în 2008, în cadrul premiilor Nights.ro
     De asemenea, Victor Stancov a fost nominalizat la aceeaşi categorie şi în cadrul premiilor Seeme-Sofia 2009, cele mai importante premii pentru muzica electronică din Europa de Est. În cadrul premiilor Nights.ro, acesta a ocupat locul al 5-lea."


 



Also check Recommended Artists: <Jules>, <Mesmer>, <360>,<Cycler>, <Inner>







Support us on facebook: http://www.facebook.com/pages/ElectroBlog-Ro/183956144974455 


Tags:
Get cash from your website. Sign up as affiliate. 
Cel mai bun mod de a castiga bani din siteul tau ! (better than AdSense)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !