luni, 11 iunie 2012

ElectRo Exclusives No. 031: Phoneme

soundcloud.com/phoneme



     A început să mixeze în anul 2003, axat în special pe breaks sau nu-skool breaks. A fost inspirat de nume precum Aquasky, piesa “777“ vs MasterBlaster fiind una dintre piesele favorite din toate timpurile ale lui Bogdan, dar şi alţi artişti ca Ed 209, Autobots, Ctrl Z sau Backdraft. Înca de la debut mixează doar pe viniluri, fiind un mare colecţionar.
     Şi-a ales pseudonimul din limba greacă, “phonema” reprezentând o unitate de sunet fundamentală din limbile vorbite, care ajută la diferenţierea cuvintelor şi morfemelor. Cu timpul şi-a creat un nume în dj-ingul românesc şi începând cu anul 2005 a mixat în oraşe precum Bucureşti, Deva sau Iaşi, dar şi în afara graniţelor (Bulgaria, Italia).
     Este o figură importantă pentru regiunea lui în organizarea de evenimente. A pus bazele Koalition Crew alături de Goblin şi Moondust, alături de care a promvoat muzica electronică în oraşul Galaţi.
A făcut parte din labelul de succes a lui Mesmer, Scarcity Records, dar începând cu anul 2010 a pus bazele propriei platforme, numită Hibrid Records.
     Alte contribuţii ale sale pe scena muzicii electronice autohtone sunt implicarea în radiouri precum Drums.Ro şi BreaksFM, precum şi activitate în cadrul site-ului breakbeat.ro .
     
Tracklist



01. Backdraft & Cantankerous - superstar (dutty mix)
02. Benny Page - tempo
03. Emalkay - flesh & bone (The Others mix)
04. Dream ft Flowdan - discuss that (london's burning)
05. MRK1 ft. Doctor - bo!
06. Lapo NUMA Crew - pump me up
07. Kutz - superman
08. Rogue State - can't take the pressure (M.I. Loki remix)
09. Cluekid - ninety three
10. The Criminal Minds - the criminal (Lucas re-style)
11. Danny Unkut - dub-o-tronic (Ratling's king of the jungle remix)



You can vote your favorite edition HERE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !