joi, 22 martie 2012

CONCURS ! Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII la evenimentul CHINESE MAN de pe 23 Martie din Club Space !‏


    
     CONCURS ! Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII single la evenimentul CHINESE MAN de pe 23 Martie din Club Space, care îi mai are ca invitaţi pe DJ UNDOO, AFORIC, NANE, TREMOUR şi AMON !

     Ce trebuie să faci ? Postează într-un comment pa pagina de FACEBOOK a site-ului ElectroBlog Ro invitatul tău preferat dintre cei care vor concerta şi adună cât mai multe like-uri. Vor câştiga primii doi care vor contoriza la final cele mai multe like-uri, iar în caz de egalitate se va extrage la sorţi. Concursul se va încheia pe data de 22, ora 20. Baftă multă !


-----------------------------------------


     CHINESE MAN, reprezentantii hip-hop-ului francez, vor performa in premiera in Romania, Vineri, 23 Martie in Club Space (Str. Academiei nr. 35-37, Bucuresti) alaturi de unii dintre cei mai respectati artisti autohtoni: 

DJ UNDOO feat. AFORIC & NANE, TREMOUR si AMON. 

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00. 

Pret bilet: 25 RON, se achizitioneaza la intrare, in seara evenimentului. 

Facebook event: http://www.facebook.com/events/373854759291374/ 

     Chinese Man, sunt unii dintre cei mai originali artisti, care reusesc sa-si expuna ideile intr-un mix exploziv de basi urbani combinati cu scratch-uri si trick-uri de campioni DMC plus un show audio video. In cazul lor, cuvintele nu-si au rostul, e suficient sa le asculti playlist-ul si vei dori sa-i vezi live. Dupa lansarea de anul trecut a primului lor album ”Racing with the sun” in format CD, Chinese Man ii invita la platane pe cei mai talentati dj. Rezultatul? Un vinil triple LP, unde duo-ul Tha Trickaz a realizat versiunea dubstep a titlului ”Miss Chang”, Scratch Bandits Crew au dat drumul la scratch-uri pe piesa ”Down” si Deluxe a reinterpretat ”Racing with the Sun” intr-un funk electrizant. Echipa n-ar fi fost completă fără Jeru the Damaja, Chali2NA, Tumi, Femi Kuti si Dj Simbad. In urma turneului titanic de peste 70 de evenimente in 2011, Chinese Man face echipa cu Tumi (Tumi & The Volume), MC Youthstar, Taiwan MC pentru a se lua la intrecere cu soarele. Descopera cea mai noua productie muzicala “Remix with the sun”, lansata pe 30.01.2012 de Chinese Man Records. 

http://soundcloud.com/chineseman 

❖❖ UNDOO ❖❖ http://www.facebook.com/DjUndoo?sk=wall 

❖❖ AFORIC ❖❖ http://www.facebook.com/pages/Aforic/107104019378206?sk=wall 

❖❖ NANE ❖❖ http://www.facebook.com/NaneSud 

❖❖ TREMOUR ❖❖ http://www.facebook.com/pages/Tremour/122895787768200 

❖❖ AMON ❖❖ http://www.facebook.com/AMONUL 

De departe cel mai inedit show al primaverii! http://www.youtube.com/watch?v=kqjeNSNuNPM http://www.youtube.com/watch?v=DOmKpz7UI7M

Un comentariu:

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !