joi, 22 martie 2012

Moscow Night @ Zebra, Bacau - 31 martie 2012


Moscow Night
Club Zebra
Str. Marasesti, nr. 5 (Casa de Cultura), Bacau
Sambata, 31 martie
Ora: 23.00
15 RON << 24:00 << 20 RON
Dress code: Red (on top)
RSVP : 0745.525.333/0745.944.367

     DJ-ul rus Izhevski activeaza in cadrul Deep Mix Moscova inca din 2005, stilurile abordate fiind deep house, minimal techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.
     Pentru Mahony, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu trei
ani, pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment, Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul `debutantilor`. Se spune ca un bun DJ trebuie sa fie si un bun producator, motiv pentru care Mahony a inceput sa lucreze tot mai mult in studio, alaturi de prietenul sau, BOg. Rezultatele vin rapid, iar cei doi lanseaza `Literalmente EP`, la Fumakilla Records, respectiv `De`Bucharest EP`, la label-ul AZari. Daca pana in vara lui 2010, Mahony era cunoscut ca rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De atunci, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume ca Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Dave Seaman, Timo Maas sau M.A.N.D.Y..
     Dupa o toamna extraordinara, Mahony a inceput noul an in forta. Din 2011, intra in gasca
exclusivista a DJ-ilor care promoveaza imaginea magazinului de profil- DjSuperStore. Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru "Cea mai mare ascensiune in 2010" si "Rezidentul anului". 2011 este, de asemenea, un an plin pentru Mahony. Alaturi de bunul sau prieten, BOg, produce si cunoaste succesul international, atat ca producator cat si ca DJ. Mixeaza peste hotare si este invitat, alaturi de cel anterior mentionat, chiar la Paris, in clubul Showcase, pentru primul eveniment din seria E.M.M.A. Din toamna trecuta, Mahony gazduieste propriul show radio, la Dance FM. Kristal Sound se difuzeaza in fiecare vineri seara, de la ora 21:00. La inceputul lui 2012, Mahony castiga pentru a doua oara consecutiv titlul de "Rezidentul anului", la Nights.ro Awards 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !