vineri, 2 martie 2012

Ovidiu Adrian este invitatul Cyclic Podcast‏


     DJ-ului originar din Arad, Ovidiu Adrian, ii revine datoria realizarii editiei din aceasta saptamana de Cyclic Podcast. Setul sau a fost ascultat in premiera de cei ce au fost pe frecventa Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este disponibil acum pe profilul de MixCloud al agentiei Cyclic.
     Ovidiu Adrian este un nume foarte cunoscut impatimitilor de radio-uri online de profil, el
mixand din postura de invitat la statii ca Ibiza Global Radio, JustMusic.FM, Frisky Radio, enSonic.FM, Pure.FM, One FM, Radio 21 sau Vibe FM. De asemenea, gazduieste propria emisiune la celebrul Proton Radio, Premonition, show ce se claseaza in primele optiuni ale ascultatorilor postului. Mai mult, unul din seturile sale a urcat pe primul loc in topul celor mai ascultate mixuri difuzate de postul de radio, devansand nume ca John Digweed, Ellke Kleijn, Moshic, Gorge sau Umek.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Zanga, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !