vineri, 2 martie 2012

Artistii Cyclic, castigatori la Nights.ro Awards 2012‏



     Gala de decernare a premiilor industriei clubbing romanesti, Nights.ro Awards 2012, a reprezentat un nou moment de succes pentru artistii din roster-ul agentiei Cyclic.
     In clasamentul pentru premiul de "Cel mai bun DJ roman in 2011", patru din artistii ce au alcauit Top 10-ul fac parte din agentia Cyclic (Pagal, pe locul 10, Mahony & Bog, pe locul 6, Adrian Eftmie, pe locul 4, respectiv DJ Optick, pe locul 2). Mai mult, duelul pentru titlul suprem dintre Raresh, castigatorul acestei editii, si DJ Optick a fost unul foarte strans.
     Categoria "Ascensiunea anului in 2011, in Romania" a fost monopolizata, si in acest an, de artistii Cyclic.
     Mano a castigat titlul pentru "Ascensiunea anului", adunand peste 1200 de voturi, pe locul doi fiind clasat un alt artist Cyclic, BOg.
     Titlul pentru cel mai bun DJ rezident i-a revenit, pentru al doilea an consecutiv, lui Mahony, pentru activitatea de la pupitrul Kristalului, pe locul doi, la doar 19 voturi distanta clasandu-se Mano, DJ-ul Cyclic, care s-a ocupat de rezindenta plajei Kudos, in vara trecuta.
     Categoria "Cel mai bun DJ set romanesc al anului" a fost castigata de mixul semnat Optick si Adrian Eftimie, de la Kudos, moment ce a fost si subiectul unui reportaj al celebrului portal DanceTrippin.TV. De fapt, 4 din primele 5 pozitii ale acestui clasament au fost adjudecate de artistii Cyclic (pe locul 2 s-a clasat acelasi Optick cu setul de la Liberty Parade, locul 3 - BOg @ Kudos Beach, iar locul 5 a fost ocupat de Adrian Eftimie cu mixul de la Summer Set 2011).
Acelasi Optick a castigat si in acest an premiul pentru "Cea mai buna emisiune de profil clubbing" cu al sau Nextlevel, de la Vibe FM, show ce a adunat peste 1500 de voturi din partea clubberilor din toata tara.
     O alta categorie in care batalia s-a purtat aproape exclusiv intre artistii Cyclic a fost cea pentru "Cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania". Castigatori au fost NTFO & Optick cu "From the trenches", material ce a strans peste 1000 de voturi. Locul 2 a fost ocupat de Adrian Eftimie, cu "Lonely", pe 3 s-au pozitionat Mahony & BOg cu "Oh Boy, Oh Boy", iar pe 5 Mihai Popoviciu ne intreaba "If there is?".
     Tot Mihai Popoviciu a obtinut o clasare importanta, pe locul 3, la categoria "Cel mai bun album de muzica electronica din 2011" cu albumul de debut, "The unexpected truth", lansat in primavara trecuta la Highgrade Records.
     Locul doi la sectiunea "Proiectul muzical romanesc (underground) al anului" a fost ocupat de Mahony & Bog, care au obtinut peste 1000 de voturi, in timp ce pe locul 5 s-a clasat duo-ul timisorean NTFO.
     O figura frumoasa au facut aceeasi Mahony & BOg si la categoria "Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate", unde au ocupat locul 5, clasament in care un alt artist Cyclic, Mihai Popoviciu, s-a clasat pe ultima treapta a podiumului.
     O surpriza placuta o reprezinta si clasarea pe locul 4 a Cyclic Agency, in clasamentul pentru "Cel mai tare brand de petreceri din 2011", pozitie ocupata pentru organizarea evenimentelor Moscow Night si Cyclic Night din Bucuresti si din provincie.
     Cyclic Agency multumeste tuturor celor care i-au votat si le-au oferit increderea artistilor agentiei, la Nights.ro Awards 2012! De asemenea, Cyclic multumeste tuturor partenerilor media pentru suportul acordat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !