vineri, 2 martie 2012

Alex Nigemann @ Madame Pogany‏



Sambata, 10 martie, ora 23.00:
ALEX NIGGEMANN (Soulfooled, Poker Flat - Berlin, DE)
VICTOR STANCOV/ RADU CRIȘAN

     Sambata, 10 martie, Madame Pogany il are ca invitat pe dj-ul si producatorul german Alex Nigemann. Seara de party va fi completata de live mix-urile lui Victor Stancov si Radu Crisan.
     Nascut in Dusseldorf in 1984, Alex Niggemann descoperea fervoarea petrecerilor techno la 15 ani. In cautarea de metode de exprimare incitante, Alex isi face intrarea pe scena muzicala locala a anilor 2000 ca un turntabalist foarte tanar, cu o evolutie promitatoare.
     Osciland intre techno si house, intre munca de studio si cluburi, Niggemann remixeaza si produce lucrari proprii si in 2005 se muta la Berlin –epicentrul european al muzicii electronice- , pentru a-si perfectiona tehnica de producator. Incepe prin a lucra pentru DJ-T si este remarcat in 2006 de faimosul label Get Physical. Alex ajunge sa fie invitat din ce in ce mai des pentru live dj sets in multe locatii din Germania, iar din 2007 se focuseaza pe cariera sa muzicala.
     Anul 2008 marcheaza debutul la Sportclub cu ‘Assign Me’, urmat de o serie de lansari si colaborari cu case de productii ca  Meerestief, Micro.fon, Moonpool, Sportclub and Freak Waves,  Supernature (‘Black Rose EP’- May 2009, ‘Take Control & Use Me!’), Nick Curly's and Gorge's 8bit records (‘Makayuni EP’), BlaBla records ( ‘Play House EP’-2010) si  'Jewels' – aparuta la Soulfooled label.
     In primavara lui 2010, Alex Niggemann Marc Poppcke si Oliver Fritsche puneau bazele casei de productie Soulfooled, un label foarte receptiv la noile trenduri din muzica electro, care incurajeaza si lanseaza mult mai rapid artisti din zona Deep House siTech-house, sau stiluri mai old-school ca Detroit si Chicago House.
     Desi stilul sau este greu de definit si integrat in subgenuri, Alex Niggemann se autocaracterizeaza ca fiind un House DJ perseverent, incapatanat si foarte franc, trasaturi care si-au lasat amprenta si asupra carierei sale. Mixeaza si produce orice ii face placere, ajungand chiar si in zona dark techno house , iar seturile sale nu da gres nicioadata si mentin un ritm bestial pe ringul de dans, pana in zori, oriunde in lume!


***
     La 4 ani de la debutul sau ca dj, Victor Stancov a mixat in cam toate cluburile de profil din Bucuresti si la multe evenimente din tara, alaturi de dj renumiti in scena electro autohntona, dar si de nume cu rezonanta internationala - Jimpster, Matthias Meyer, PATLAC, Markus Homm, Alexander Robotnik, Charles Webster, Roberto Rodriguez si Rob Swift.
    Cu un sound inradacinat in Detroit techno, el reuseste sa creeze de fiecare data tripuri melodioase si energice, seturi pline de seva si in care se ragasesc uneori chiar productii proprii.
http://soundcloud.com/victorstancov
***
Radu Crisan si-a inceput cariera ca dj rezident in club Mozart, dar si ca promoter si organizator de petreceri underground, impreuna cu Mihai Mihalcea (dj akaroz). In seturile sale regasim track-uri din zona House, Deep House, Tech - House.


Intrarea este libera.
Madame Pogany - Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !