vineri, 2 martie 2012

Una dintre cele mai promitatoare trupe autohtone de rock, Changing Skins @ Guerrilive, luni 5 martie‏
     CHANGING SKINS, una dintre cele mai tinere si mai promitatoare trupe autohtone de rock, va concerta luni, 5 martie, de la 7 seara, la GuerriLIVE, sub bagheta aceluiasi maestru de ceremonii: Bogdan Serban.
     CHANGING SKINS si-a inceput drumul spre muzica in 2010. Pe atunci, trupa functiona ca un duo format din Horatiu Ghibu - voce (ex Briefcore, Klon, Rain District) si Stefan Mustata - chitara programming (ex Frozen Dusk). Anul trecut, celor doi li s-au alaturat Raluca Pascaru - tobe (ex Loredana) si Adi Cotoara - bas (ex Lotul National de Hardcore).
     Trupa abordeaza un alternative rock/ rock'n'roll cosmetizat cu elemente electro. Din luna octombrie 2011, incep si concertele, alaturi de nume precum Vita de Vie, OCS, Alternosfera, The Mono Jacks, Les Elephants Bizzares, Grimus sau Kumm.
     Primul videoclip - pentru "Ain't worth it" - a fost lansat in cadrul emisiunii MTV - Alternative Nation, iar piesa a fost difuzata la radio, primind recenzii pozitive.
     CHANGING SKINS pregatesc un nou clip, programat pentru difuzare incepand cu aceasta luna.
     GuerriLIVE inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !