marți, 22 noiembrie 2011

Matthias Meyer @ Madame Pogany, 26 Nov





Sambata, 26 noiembrie, sunteti asteptati la Madame Pogany.

     Invitat special este dj-ul Matthias Meyer (Ger) , seara fiind completata de mix-ul lui Victor Stancov!

Party all night long!

Open doors: 23:00h
Free entrance.

     Matthias Meyer, dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail, vine de langa Hamburg, din Lueneberg . Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective.
     Matthias a reusit sa capteze, inca de la inceput admiratia publicului, prin abordarea plina de pasiune si energie a muzicii house si techno, cat si prin colaborarea cu Sfunkt DJ collective si Patlac (viitorul sau partener de productie).
     In 2006 Matthias lansa sub labelul Liebe*Detail primul sau album 'Reichenbach', un mix de influente Detroit style cu izul experimental al scenei electronice germane de la aceea vreme.
     Urmatoarele materiale discografice 'Voltage' si 'Tout Va Bien,' (2008) vin sa defineasca stilul lui Meyer, pastrand o linie de melodicitate in backgroundul techno, in timp ce 'Skipper' si 'Salt City' ating perfectiunea in ceea ce priveste transmiterea in egala masura a mesajului, cat si a sound-ului bine conturat.


     Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, reuseste sa gaseasca sound-ul potrivit pentru fiecare seara de party . Cu set-uri Funk & Soul , Detroit techno, Chicago house sau deep house, Victor a reusit sa tina publicul pe ringul de dans pana in zori in cei 4 ani de activitate ca dj .


Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !