marți, 22 noiembrie 2011

Suie Paparude @ Motor Club Iasi, vineri 25 nov



     Suie Paparude revine in Iasi vineri, 25 noiembrie, dupa o absenta de 3 luni, de data aceasta in Club Motor, aflat in campusul studentesc Tudor Vladimirescu. Concertul este programat pentru ora 22, iar intrarea este 15 lei.
SUIE PAPARUDE inseamna:
Michi (Mihai Campineanu)
Bean (Alexe Marius Andrei)
Dobrica (Mihai Dobre)

     De unde numele Suie Paparude? “La vremea la care a aparut trupa (1992), Suie Paparude era un nume romanesc intr-un ocean de englezisme. In acea epoca, toti erau cu versuri in engleza, trupe cu nume foarte complicate si, uite asa, un obicei romanesc (paparudele) a venit perfect in contradictie cu muzica electronica pe care o canta Suie”, spune Michi.
     Ultimul single, Moartea Boxelor, poate fi ascultat numai la Radio Guerrilla. Piesa se afla, in aceasta saptamana, pe locul 1 in TopShow Radio Guerrilla, fiind prima piesa instrumentala care ajunge in varf de top.
Moartea Boxelor face parte de pe ultimul album: E SUFLET IN APARAT (2010)

Link piesa Moartea Boxelor: www.youtube.com/watch?v=43beuzU6ux4

Mai multe pe: www.facebook.com/suiepaparude.ro

     Motor este, la ora actuala, unul dintre cele mai mari cluburi din Iasi, cu un specific original si cu tradiție în domeniul entertainmentului.
     Sistemele ultra moderne de sonorizare si lumini te vor surprinde prin alternanta culorilor si a sunetului – astfel incat sa traiesti o experienta unica.
     Implementand conceptul de “The party starter!”, Motor revitalizeaza superdistractia in Iasi prin crearea unei experiente unice audientei.
Club Motor –The party starter!

Mai multe pe: www.clubmotoriasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !