marți, 22 noiembrie 2011

Petra Acker, Jimmy Cserkész & Berti Barbera



     Vineri 25 noiembrie sunteti asteptati la Madame Pogany pentru a incheia saptamana intr-un cadru relaxat, alaturi de trei artiști speciali, trei oameni cu personalităţi diferite, veniți să împartă bucuria de a face muzică, într-o maniera intimă si rafinată, la un nivel muzical ridicat.
     Set list-ul lor este abordat în spiritul multicultural care caracterizează acest trio, într-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, indian sau bossa.

     Petra Acker îşi conturează stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboară până la contra-alto, imprimând o stare intensă interpretării...

     Jimmy Cserkész transformă chitara în orchestra de cameră, acoperind întregul acompaniament melodico-armonic cu o amprentă personală, îmbogăţind fiecare piesă cu improvizaţii şi substituţii armonice inspirate...
     Berti Barbera completează formula de trio cu un puls ritmic colorat de diversitatea de instrumente si de orice sursă de sunet.
     Trei artişti diferiţi reuşesc să creeze o unitate sonoră relaxantă şi plăcut surprinzătoare Cuvântul cheie stă în diversitatea de stil care întotdeuna duce la o expresie elevată, in permanentă schimbare. Totul pare o joacă în care publicul este atras subtil si nonformal.

Intrare : 15 lei.

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 /
razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !