marți, 25 octombrie 2011

Silent Strike continuă turneul la Sibiu, Brașov, Bacău, Iași și București




    Turneul Silent Strike continuă, în țară începând cu 27 octombrie, următoarele orașe în care va concerta acesta fiind Sibiu, Brașov, Bacău, Iași și București.

Invitat: Dan Basu – Visuals

Sibiu – Atrium Cafe – 27 octombrie

Brașov – La Comitet – 28 octombrie
București – Clubul Țăranului – 12 noiembrie
Bacău – The Stage – 18 noiembrie
Iași – Baia Turcească – 19 noiembrie


     Silent Strike a început turneul 2011, în luna septembrie, la Green Hours București și l-a continuat în mai multe orașe, precum Iași, Cluj, Timișoara, Novi Sad, Budapesta și Viena.

     Silent Strike (n. Ioan Titu pe 27 august 1982, în orașul Bacău) este compozitor de muzică electronică.
     În anul 2005 semnează cu casa de discuri La Strada Music unde produce primele 3 albume : Silent Strike, 3 AM și alb.
     În anul 2008, Silent Strike ( www.facebook.com/silentstrikemusic ) și Dan Basu pun bazele proiectului audio-video Silent Bass, prezentat în deschiderea concertului Amon Tobin, la București.
     10 piese Silent Strike devin, în iunie 2011, soundtrack-ul oficial al aplicației iPad, Gravitarium2.
     Din 2004 și până în prezent,Silent Strike a susținut concerte în Anglia, Germania, Franța, Olanda, Austria, Ungaria, Serbia, Slovenia și România, în cadrul festivalurilor Portoroz Goldendrum Festival, Nantes-Europe-Express, TIFF , Anonimul, Future Shorts, StufStock, Street Delivery, Stimultan, Substil, FânFest, DeltaFest, Artensive, Ciorbești Gathering, Periferic, Electrees, La Smalah Festival și a cântat în deschiderea unor artiști precum Faithless, Bonobo, Recoil, Kode9, Jazzanova, Dj Food, Robot Koch și Mr.Meeble.
     Silent Strike a mai colaborat cu Mat Maneri, Lucian Ban, Alex Harding, Willard Dyson, Alexandrina Hristov, Maria Radu, Monooka, Vlaicu Golcea, Electric Brother, Sorin Romanescu, DJ Vasile, Deliric1, CTC, Kazi Ploae, Specii, Subcarpați, DJ Undoo, Gunhill, Yvat, Brazda lui Novac, Alienpimp, BGE și alții.

Linkuri utile:
www.facebook.com/silentstrikemusic
www.youtube.com/ststionion
www.discogs.com/artist/Silent%20Strike

     Dan Basu a devenit cunoscut datorită vizualurilor ornamentale, care se remarcă prin originalitatea compoziției și a stilului. Acestea sunt bazate pe footage-uri video, prin care artistul încearcă să transmită publicului sentimente și stări diverse.
     Dan Basu a dezvoltat o activitate artistică atât ca VJ și artist vizual, cât și ca DJ făcându-și debutul în cadrul evenimentelor Get Undeground (2003), urmat de Ciorbești Gathering, dar și de o serie de festivaluri: Studentfest din Timișoara, Artensive Festival din Constanța, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !