marți, 25 octombrie 2011

Suie Paparude lanseaza astazi videoclipul "Moartea Boxelor"



     Suie Paparude lanseaza astazi, marti, 25 octombrie, la ora 17.40, videoclipul piesei "Moartea boxelor", pe pagina de FB a trupei: www.facebook.com/suiepaparude.ro

      “Videoclipul o are ca protagonista pe actrita Dina Rotaru si a fost filmat pentru secventele exterioare intr-o singura noapte, in mai multe locatii din Bucuresti. Pentru secventele slow motion, am apelat la Tony Fiori (SloMoments) iar Paul Popescu (Modulab) a participat la crearea "liquid motion", spun baietii de la Suie Paparude.
      "Moartea boxelor" se inspira din estetica filmelor noir si, de la concept, regie si scenariu pana la post-productie si este rezultatul colaborarii dintre Anton Groves, Damian Groves si Adrian Aghenitei (Studioset Production).
      Studioset Production (www.studioset.tv) este casa de productie si post-productie cu care cei de la Suie Paparude au colaborat si pentru realizarea videoclipurilor "Cea mai buna zi" si "Soundcheck".

Suie Paparude inseamna:
Michi (Mihai Campineanu)
Bean (Alexe Marius Andrei)
Dobrica (Mihai Dobre)

     Despre Suie Paparude: Toamna lui 93, Club A. Suie isi face debutul, atmosfera este alternative-new-wave. Urmeaza 6 albume, 9 videoclipuri, muzica pentru film, mii de concerte, dintre care unele in deschiderea unor super trupe, precum Depeche Mode. Trec 16 ani.
     Prima jumatate a lui 2010 promite cel de-al saptelea album, o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in … picioare.
     Sound-uri noi din 2010 incoace: basi care distrug bretele si fac coafuri gratis se imbina cu piese delicate, pline de emotie si substanta, dar si cu piese menite a fi hit-uri.

www.facebook.com/suiepaparude.ro
www.suiepaparude.ro

·      Prima vizionare intr-un club bucurestean a clipului piesei “Moartea Boxelor” va fi joi, 27 octombrie, in Wings Club. Concertul Suie Paparude incepe la ora 21.00, iar intrarea este 15 lei. Link eveniment FB:
www.facebook.com/event.php?eid=264197703621306

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !