marți, 25 octombrie 2011

Basorelief, vineri 28 octombrie




     Continuam seria evenimentelor muzicale live de vineri cu o trupa speciala, care revine la Madame Pogany cu un set instrumental menit sa detensioneze atmosfera la final de saptamana. Cu piese vechi si noi, Basorelief va propune o calatorie interesanta, dinamica si delicata in acelasi timp, printr-un labirint muzical jazz- rock - fusion.


     Povestea Basorelief începe din toamna anului 1977, cand Dizzy Rosentzweig, directorlul Club A de la vremea aceea, a avut ideea sa invite pe scena si o formație a Institutului de Arhitectură. Trupa Basorelief, alcătuită inițial din doi studenți la Arhitectură, unul la Medicină și unul la Arte Plastice, nu a interpretat cover-uri, ci si-a prezentat propriile piese de rock progresiv instrumental inca de la inceput.
     In cei cinci ani de studentie, Basorelief a adunat sub acest nume, pentru perioade de timp mai lungi sau mai scurte, peste 24 de muzicieni tineri, care au incercat pe rand sa duca trupa cat mai aproape de zona performanta jazz-rock-ului, genul reprezentativ al muzicii romanesti de la acea vreme. 

     In toamna anului 2010, trei dintre membrii fondatori – Eduard Balasa (chitara), Relu Bitulescu (baterie) si Iulian Vrabete (bas), impreuna cu mai tanarul Dan Stesco (keyboards) refaceau formula initiala a Basoreliefului.



Concertul de la Madame Pogany , de pe 28 octombrie, incepe vineri, de la ora 21.00.

Intrare: 15 lei

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

     Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !