joi, 18 august 2011

Subcarpati @ Goblin Vama Veche, joi 25 august
     Bean MC, DJ Limun si VJ Andrei te invită joi, 25 august 2011, la un nou concert marca Subcarpați. În Clubul Goblin din Vama Veche, cu începere de la ora 20.30 și cu intrare "foarte" liberă.

     Lansarea proiectului "Subcarpaţi" s-a făcut odată cu lansarea primului album al trupei, ce îi poartă același nume, în octombrie 2010, pe site-ul oficial http://subcarpati.com/, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.
     Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele melodiilor. În piese sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 (melodia "Când a fost la '89"), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.
     Albumul poate fi descărcat de pe http://subcarpati.com/, unde poate fi vizualizat şi clipul "Când a fost la '89".
     Pe 12 iunie 2011, Subcarpați a lansat compilația CULESE DIN CARTIER, ce poate fi descarcată, de asemenea, gratuit, de pe http://subcarpati.com/culesedincartier
     Nume de marca din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Danaga, Liviu Vasilică, etc.
Pagina Subcarpați FB: http://www.facebook.com/subcarpati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !