joi, 18 august 2011

Tribute to Remember: Freddie Mercury



”I always knew I was a star. And now, the rest of the world seems to agree with me”

(Freddie Mercury)
     A stiut mereu ca e un star. Din momentul in care s-a urcat pe scena, intreaga lume a inceput sa fie de acord cu el. Declarat cel mai mare showman al planetei, Freddie Mercury a plecat prea devreme. Vocea si maniera interpretativa l-au clasat in galeria inegalabililor.
     Pentru ca ne e dor de el, ne intalnim din timp in timp sa ii celebram muzica, viata, personalitatea.
     Pentru a doua oara in Romania, Fat Cat Advertising prezinta ”Tribute to Remember: Freddie Mercury”. Pe 22 septembrie, in Jukebox Venue (Bucuresti) ne bucuram de 65 de ani de la naşterea lui Freddie Mercury, celebram 40 de ani de Queen si nu vom uita ca, acum 20 de ani, Freddie Mercury a plecat dintre noi.
     Mai multe trupe si voci din Romania il vor celebra muzical pe Freddie Mercury, reinterpretand, in maniera proprie, melodiile Queen. Pana in acest moment au confirmat prezenta Dan Helciug cu Spitalul de Urgenta, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu un proiect inedit, prezentat in premiera – Jazzapella, Cristina Haios (Impact) – o fana inflacarata a lui Freddie, trupa Cortez – care a starnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiata de original, Odyssey. Lista completa a artistilor urmeaza a fi anuntata.
     Evenimentul are si un scop caritabil. Banii stransi in urma evenimentului vor fi donati catre ARAS (Asociaţia Romana Anti-SIDA), pentru achizitionarea de medicamentatie necesara persoanelor seropozitive.
     Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un pret special, de 45 de lei! Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65 de lei.
     Biletele VIP, cu loc la masa, vor fi disponibile in curand.
   
Parteneri media: Sapte Seri, Jurnalul National, Ziarul Ring, Metalhead.ro, Ziare.com, Iconcert.ro, Bestmusic.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Metalfan.ro .
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/TributeToRememberFreddieMercury.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !