joi, 14 septembrie 2017

Un NOU TIRAJ al Encoclopediei muzicii electronice romanesti!


     Ne bucuram tare mult ca s-a epuizat primul tiraj de 500 de carti dupa destul de putin timp. Iata ca, acum, dupa aproape doi ani de la lansare se tipareste un nou set de 250 de carti. Grabiti-va sa puneti mana pe un exemplar, deoarece este o enciclopedie in care am pus foarte mult suflet, o enciclopedie cu o multime de imperfectiuni, care nici macar nu este scrisa de catre un scriitor profesionist, dar care tare imi doresc sa inspire si sa va insufle dragostea pentru muzica electronica a unui pasionat adevarat. Puteti achizitiona "Enciclopedia muzicii electronice romanesti", tiparit cu sprijinul editurii Digital Data, urmand acest link:




     Enciclopedia muzicii electronice româneşti este prima carte care descrie istoria fenomenului muzicii electronice din Romania. Cuprinde 160 biografii, a fost scrisă cu sprijinul a peste 200 de artisti şi acoperă o perioadă de aproximativ 50 ani. Majoritatea informaţiilor din Enciclopedia Muzicii Electronice Românești au fost colectate direct de la muzicieni, biografiile au fost construite de la zero, cu interviuri, povestiri şi citate la care aceştia au contribuit în mod direct.



     In cei doi ani de la scrierea acestei carti din pacate au trecut in eternitate doi mari compozitori mentionati in aceasta carte, Adrian Enescu si Ana-Maria Avram. Primul dintre ei a inspirat si incurajat foarte mult scrierea acestei carti, este omul care a ales titlul ei si a semnat pe coperta cartii urmatorul text:

     "Muzica este o suprafaţă pe care te deplasezi în orice direcţie dar te întorci în punctul de unde ai pornit. Punctul de pornire şi Punctul final este întotdeauna Echilibrul. Când spui syntetizator, calculator, midi, mixer, sampler primul lucru care îţi vine în minte e muzica electronică.Timpul nu e o linie dreaptă. Nu are nicio formă. Noi nu prea putem să ne imaginăm ceva fără formă. Muzica electronică are şi formă şi timp. Se descoperă, se decodifică, se deschide ca o floare. Muzica electronică este o colecţie de povestiri, spuse cu o voce seducătoare, pline de fantastic, farmec şi îndrăzneală.” (Adrian Enescu)

      Pasim mai departe si va recomand un alt proiect major in care sunt implicat, promovarea unui stil de viata alimentar sanatos prin consumul de produse traditionale romanesti, prefigurat prin intermediul blogului "La Onuca", pe care va invit sa il vizitati aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !