joi, 11 octombrie 2012

Biografii/Discografii: Gabbo


     Gabbo este tipul acela de producător muzical care evoluează. A început pe PC, cu genuri mai exotice precum hardcore sau progressive, apoi, preocupat, a studiat mai în profunzime muzica şi muzica lui "a început să sune altfel". Chill-out, trip-hop, psychedelic trance, etc.
      Dar asta ar fi varainta scurtă. Ce îţi mai pot spune despre el este că îl cheamă Florin Gabor şi este din Braşov. Prima dată a experimentat pe PC acum 12 ani, cu ajutorul clasicei metode de sampling. S-a şi educat la propriu, urmând Şcoala Populară de Arte "Tiberiu Brediceanu" din oraşul natal. Abia în 2009 reuşeşte să convingă casele de discuri, cu producţii progressive house ce include elemente de muzică ţigănească. Se orientează şi spre genuri mai "dure", mai hard, prin proiectul Transylvanian Terror Corporation (cu Horea Danciu). Din anul 2011 produce aşa cum îl ştim acum, compoziţii chill, easy-listening.


      Concluzia, îl las pe el, deşi este "modestă", dar e totuşi pozitivă:

      "Cu toate acestea, Flo Gabbo este un nume obscur în România, iar următoarea ţintă este să atrag atenţia canalelor media autohtone despre existenţa mea şi a muzicii mele, prea puţin cunoscute."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !