joi, 23 august 2012

Rodion la TIFF 2012


     În căutările mele prin istoria muzicii electronice româneşti am dat de un om. Numele poate nu spune mai nimic multora, însă nu la mult timp după ce am aflat că Rodion GA a fost una dintre primele trupe de muzică electronică din România am avut plăcerea să descopăr nu doar un om, ci un mare om. Defapt el mă descoperise pe mine, fiind onorat într-o zi să primesc în inbox un email de la însuşi "regele difuzoarelor", Rodion Roşca.
     Am găsit un om de o sete uriaşă de comunicare, mixată cu o oarecare frustrare generată de veşnicul reticent public român faţă de muzica electronică, faţă de nou, faţă de neobişnuit, faţă de ciudat, până la urmă reticent faţă de un "geniu nebun" căruia nu i-a fost recunoscută munca şi nu i-a fost oferită ocazia de a-şi pune în practică "miile" de idei.
     Dar, într-o zi, şansa a fost de partea lui, iar acum mă văd foarte bucuros să îl regăsesc pe Rodion acolo unde îi este locul, pe scenă.

Un comentariu:

  1. rodion ladislau rosca26 august 2012 la 01:23

    Daca voi cei ce scrieti articole de apreciere la adresa muncii noastre depuse timp de o viata , nu ati exista , atunci nici eu nu as exista acum ! iti multumesc PRIETENE ! : rodion ladislau rosca

    RăspundețiȘtergere

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !