vineri, 11 mai 2012

Trupa The MOOoD a lansat noul single, "Up In The Sun"‏

     Trupa The MOOoD a lansat noul single UP IN THE SUN, o piesa de vara, cu si despre dragoste

PASUL 1: In timp ce se joaca la ghitara, Mircea gaseste, intamplator, o tema. Imediat, Bogdan incepe si el sa bata la tobe. Apoi incep sa cante toti 4... Si uite asa se concretizeaza o mica idee, pe care o inregistreaza in prima faza, cu iphone-ul.

PASUL 2: Dupa ceva vreme, Misu se uita pe schitele de la sala si, sunandu-i “simpatic” ideea, s-au reapucat de joaca. De data asta, serioasa. Joaca.
 
PASUL 3: Versurile. Care-s scrise de Marius. “Mesajul este unul simplu, de dragoste, exprima ceea ce faci atunci cand simti ca vezi tipa aia misto pe care o vrei de mult timp si simti ca ea aleasa … Apoi, cum iti faci planuri ... La fel ca in povestile reale, ultima parte e oarecum trista: "those days are over, will you go to the market and buy some?" Stii cum e, cumva, vrei sa fie ca la inceput forever!”, explica vocalul Marius.
 
PASUL 4: Piesa se inregistreaza impreuna cu Marius Costache la butoane si productie (un tip foarte priceput in ceea ce face si foarte calculat), in studioul lui Andrei Mihai Next Dog Studio, alt tip foarte misto. Timp de 2 zile.
 
     Cam asa s-a nascut piesa UP IN THE SUN, pe care cei 4 baieti din The MOOoD au lansat-o marti, 9 mai, la ora 18.10 fix, la Radio Guerrilla,  in emisiunea Logout cu Bogdan Serban.
     UP IN THE SUN este primul single scos dupa ce baietii au lansat anul trecut primul lor album "OOo", album declarat de mai multe publicatii drept "Albumul Anului".
     Piesa poate fi ascultata o perioada numai la Radio Guerrilla.
     Daca vreti sa stiti mai multe despre Marius, Bogdan, Mircea si Misu, urmariti secventa urmatoare: www.facebook.com/themooodofficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !