vineri, 11 mai 2012

O zi pana la Ministry of Sound World Tour Bucuresti!



     Un decor desprins din centrul muzicii dance, Ministry of Sound, va imbraca Turbohalle in noaptea de sambata, 12 mai, cu ocazia venirii unuia dintre cele mai importante brand-uri din industria muzicala mondiala! Ministry of Sound va aduce pe langa line-up-ul de senzatie: UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos, multe surprize pentru cei ce doresc sa petreaca o noapte de neuitat.

     Incepand cu orele 22 si pana a doua zi la 6 Xteria DANCE va gazdui o premiera pentru Romania! Muzica de calitate va fi asigurată de beat-urile techno ale lui UMEK, tech-house-ul lui Nick Warren, propriile melodii ale lui Adrian Eftimie si sunetele energice ale lui Syos, insa atmosfera va fi asigurata de multe decoruri exceptionale care vor veni de la Londra intr-un transport special, cu zeci de elemente impresionante ale brand-ului londonez, de jocurile fantastice de lumini si lasere concepute special de Xteria DANCE in colaborare cu Ministry of Sound si de mii de cadouri cu care romanii sunt asteptati la Turbohalle. Tricouri, CD-uri, acadele și accesorii marca Ministry of Sound isi vor gasi drumul catre cei mai infocati fani ai muzicii dance.

     Cel mai mare eveniment semnat Xteria DANCE va fi completat de servicii de exceptie: un spatiu amplu pentru vizitatori, baruri ce se intind pe o arie generoasa, preturi mult mai accesibile fata de evenimentele din trecut, un sunet de legenda si acces facil la mijloacele de transport in comun (RATB: 61, 62, 137, 138, 178, 236, statia Valea Cascadelor si METROREX, statia Pacii). Xteria DANCE a luat toate masurile necesare pentru a asigura un acces cat mai rapid al participantilor la Turbohalle.

     Party-ul va incepe la orele 22, cand Adrian Eftimie va oferi publicului un set format exclusiv din propriile melodii. La miezul noptii intreaga hala va vibra datorita muzicii si efectelor fabuloase ale lui Syos, robotul enigmatic. La ora 12:30 Ministry of Sound isi va intra pe deplin in drepturi prin setul incredibil al lui Nick Warren, britanicul care timp de doua ore va “invarti” cea mai buna muzica tech si progressive house! Setul lui UMEK va reprezenta punctul culminant al noptii, de la 2:30, timp de trei ore se vor auzi beat-urile techno si tech-house in sala mare a Turbohalle! Afterparty-ul va fi semnat de Adrian Eftimie, continuand seara magica pe care Xteria DANCE o va oferi fanilor muzicii de calitate.
     Bilete sunt disponibile prin: www.myticket.ro, magazinele Diverta,  www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro”, www.biletoo.ro, magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center si statia de metrou Unirii 1. Pretul unui bilet cumparat in avans este de 35 lei, iar in seara evenimentului, la intrare va fi de 50 lei, in limita locurilor disponibile. Biletele si invitatiile pentru evenimentul amanat din 18 februarie 2012 sunt in continuare valabile.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Mai multe detalii pe www.xteria.ro si pe pagina noastra de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !