vineri, 11 mai 2012

Cyclic Podcast este mixat de Kurtiss Kromm‏


     Cea mai recenta editie a podcastului Cyclic este semnata de artistul roman Kurtiss Kromm. Setul lui a fost difuzat, in premiera, de Vibe FM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe profilul de SoundCloud al Cyclic Agency. De asemenea, Cyclic Podcast este preluat spre difuzare de MoodyTech Radio si Tunnel FM.
     Kurtiss Kromm este un nume nou pentru scena de gen de la noi, desi mixeaza de cativa ani sub diferite pseudonime. Stilul lui isi are originile in muzica electronica a anilor '90, in grupuri ca The Prodigy, Chemichal Brothers, Crytal Method sau Daft Punk. Este, de asemenea, interesat de drum and bass, jungle, breakbeat sau rave si se declara un impatimit colectionar de IDM si experimental music. Seturile sale reprezinta o combinatie de deep houese, nu-rave si nu-disco, condimentate cu acid house, sunete ce au rolul de a starni chiar si pe cel mai suparat clubber.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Mano,
Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.

Links:
http://soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-056
www.facebook.com/ciobotaru.ionut04
www.facebook.com/cyclicagency
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !