vineri, 11 mai 2012

Cyclic Night @ Kasho - 25 mai 201


Club Kasho
Bulevardul Garii, nr. 7, Brasov
www.facebook.com/kashobrasov

Vineri, 25 mai 2012
Ora: 23:00
Cyclic Night

Dandy [Cyclic/Truesounds]https://www.facebook.com/dandyhungary

10 lei << 24:00 << 20 lei
RSVP: 0757.200.400

     Pentru Dandy primele job-uri in domeniu sunt acelea de DJ de radio, editor muzical si prezentator la Radio 1 si Radio Jam. Devine mai apoi director de productie la celebrul Just Music FM si este curtat de tot mai multe radio-uri e profil din lume. Emisiunile lui pot fi ascutate acum la importante statii radio ce difuzeaza muzica electronica, intre care Proton Radio (USA), Echolovers (Spania), enSonic FM (Canada) sau chiar One Underground (RO). Din postura de DJ, Dandy are o cariera impresionanta. Ocupa postul de rezident al clubului Flort, din Ungaria, inca din 2001, si a impartit pupitrul cu nume importante ale scenei de gen, intre care Sasha, Hernan Cataneo, Nick Warren, Steve Lawler, Dennis Ferrer, Paul Oakenfold, Dave Seaman, Carl Cox, Dubfire, Danny Howells, Tiesto, James Zabiela, Timo Maas, Desyn Masiello sau Satoshi Tomiie. De asemenea, agenda sa cuprinde gig-uri in cele mai importante cluburi din Ungaria dar si in locatii cu traditie din Germania, Austria, Franta, Statele Unite, Cehia, Marea Britanie, Serbia, Ucraina sau Thailanda. Totodata, Dandy detine si conduce label-ul Oversized Records, iar din 2008 pune mare accent pe activitatea de producator. In aceasta perioada a semnat materiale la case de discuri ca Manual Records, Kina Records, Fade Records, Apollo Music sau Pycairo Records.


     Considerat intr-o perioada regele afterhours-urilor si desemnat cel mai bun DJ roman din 2005, Pagal este unul dintre cei mai apreciati artisti clubbing din Romania. Cu o agenda ce cuprinde, la aceasta ora, si evenimente in unele din cele mai tari cluburi din Ibiza, alaturi de nume gresele ale industriei, Pagal ramane o prezenta de senzatie in cluburile romanesti. Cu ocazia lansarii compilatiei Global Underground #026, James Lavelle alege ca locatie tocmai micutul club din centrul Bucurestiului, Studio Martin, si, fiind amic bun cu Pagal, il mentioneaza in brosura de prezentare atasata CD-ului si ii aduce multumiri oficiale pentru contributia la popularizarea muzicii elecrtonice in Romania, o dovada in plus a activitatii sale intense.
     Despre Vygo, Aleka si Dimitri, cei trei cunoscuti brasoveni, se pot scrie foarte multe. In momente in care clubbing-ul din Brasov nu a trecut prin perioade extraordinare, celor trei li se datoreaza cele mai importante evenimente organizate in oras sau in zonele din imprejurimi, precum si emisiunile de profil de la radio-urile locale din FM. Apreciati si considerati cei mai buni DJ-i in zona, cei trei vin in completarea line-up-ului evenimentului Cyclic Night.

Online:
Webpage: http://www.cyclic.ro
Like Us Page: https://www.facebook.com/cyclicagency
Be Our Friend: https://www.facebook.com/cyclicromania
Like Our Music: https://www.facebook.com/cyclicrecords

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !