vineri, 23 martie 2012

Recommends: ShiveR



     "Gherman Alexandru Raul alias ShiveR, membru CBU si TECHNO.RO si-a inceput cariera de DJ la o varsta frageda alaturi de prieteni in orasul natal. In 2005 a descoperit clubul Avi-Cola unde a intampinat muzica electronica iar acum este rezident si promoter.
     In ultimii 5 ani a promovat genul Techno cu influente Progressive si Electro trecand de la CD la Vinyl apoi in final la Traktor si a participat la evenimente si festivale nationale si Europene impartind scena cu artistii: Tiga, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Deekline, Ed Rush, Gojira, Marika, Leizaboy, Carlos, Jay Bliss, Val Laville, Sauce, Faibo X, Dox, Breky si multi altii.In ultimii ani a inceput sa produca cu putin ajutor din partea lui Sergiu Nadasan. Influentat de Derrick May, Chris Liebing, Deadmau5, Steve Aoki & Dan Bazix in seturile sale puteti auzi piese de la producatori de top ca: Umek, Lutzenkirchen, Spartaque, Cardo, Dataworx, D-nox & Beckers, Steve Aoki, Superstrobe, Axel Karasis, Alex di Stefano, Gloumout si multi alii.
     In 2011 a inceput sa mixeze BASS Music sub numele SHVR (complextro, glich hop, drum and bass) cu un stil unic in Romania. Momentan ideea este in teste dar dat fiind cererea mare pe piata pe viitor ar putea ramane ca stil de baza.
     Ambitios si energic Alex vrea sa atinga nivelele cele mai inalte de performanta pentru a putea impartii pe viitor scena cu artistii de top din jurul lumii!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !