duminică, 11 martie 2012

Recommends: b0g

     b0g este Bogdan Marcu, un "mashapist shef" cunoscut şi sub numele de Bogardo's Way, proiectul pe care intenţionez să vi-l prezint astăzi. Omul acesta mixează într-un mod foarte original, pentru urechi destul de fine şi pretenţioase, orice scâncet prins din jur sau "şlagăr" uitat de lume. Oscilează puternic între genuri, de la linişte absolută până la genuri cu "core" în coadă. Dar vorba multă sărăcia omului, aşa că haideţi să dăm play şi îl las pe Bogdan să prezinte pe scurt fiecare bucăţică oferită vouă spre ascultare.


 - are legatură cu evenimentele din 14 ianuarie din Piaţa Universităţii. este făcut cu un sample luat dintr-un video de pe youtube (ca toate celelelte), care a dispărut de pe net între timp, de la începuturile protestelor. mi s-a părut foarte interesant sample-ul pentru că întamplarea surprinsă este un pur rap battle între un jandarm cu portavoce şi un protestatar.


- după cum spune şi titlul piesei este o lucrătură duioasă despre frumuseţile glitchu-ului. un glitch repetitiv, obsesiv, cât şi tradus pentru educarea urechii neobişnuite cu aşa ceva.


- este o piesă despre puterea de adaptare a românului la rigorile capitalismului. căci nimic nu moare, totul se transformă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !