vineri, 9 martie 2012

Premieră: primul album lansat de o trupă rap de fete în România‏





     Feminitatea, dragostea pentru cultură și valorile familiale, credința, respectul față de natură și valorile românești reprezintă câteva dintre valorile distinctive pentru mesajul fetelor în rap-ul românesc.
     Astăzi, 9 martie, Gani & Liry lansează primul lor album de trupă, intitulat sugestiv „Alternative”. Inedit prin abordare și prin complexitatea mesajelor, materialul dispune și de invitați de referință pentru rap-ul românesc, Cedry2k și MC Bean (vocalistul trupelor Șuie Paparude şi Subcarpaţi) constituind exemplele cele mai relevante în acest sens. 

Tracklist:
01. Eul liric (Intro)
02. Intrinsec (feat. Cedry2k)
03. Cine suntem (feat. Coae și Nwanda)
04. Cu dragoste
05. Nemerituoșilor (feat. Grigo) 
06. Visul românesc (feat. Bean)
07. Esența
08. InterLudic
09. Alternative
10. Barbie vs. Eva
11. Patul lui Procust
12. De dragul lui
13. Sunet e (feat. Zhao)
14. Până aici
15. Va urma (Outro) (feat. Tecko Starr)

Albumul poate fi ascultat pe canalul lor oficial de Youtube: http://www.youtube.com/ghanizzle ((http://www.youtube.com/playlist?list=PLD72FD5BC334CD50C&feature=view_all ).

Despre Gani și Liry:
     Gani a debutat pe scena hip-hop în 2004. În 2009 a lansat EP-ul „Pagini de oracole”. Cea mai cunoscută colaborare este cea cu raku (în 2009, pe piesa omonimă de pe albumul acestuia, “rezistența", alături şi de DOC şi alţi artişti). În prezent, în paralel cu activitatea de trupă, lucrează la un nou material solo, „Rimă organizată” şi apare ca guest MC în concerte
alături de trupa Blanoz.
     Liry și-a făcut apariția în muzica rap în 2006, iar în 2008 s-a remarcat cu albumul „Pledoarie pentru suflet”. Cel mai recent material al ei este EP-ul „De leac”, lansat în 2012 cu ocazia zilei de Dragobete. 

Pentru mai multe detalii:
http://www.facebook.com/gani.liry
http://www.facebook.com/gani.official
http://www.facebook.com/Liry.Ro 

Cea mai recentă piesă lansată, inclusă pe album, este „Intrinsec”, în colaborare cu Cedry2k: http://www.youtube.com/watch?v=H19xD_udKV

Un comentariu:

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !