vineri, 9 martie 2012

God Is An Astronaut, 12 martie‏

     Luni, 12 martie 2012, God Is An Astronaut se reîntorc în București, la The Silver Church Club, intr-o formulă nouă, dar cu aceeaşi energie explozivă de care dau dovadă de fiecare dată. 

Open doors: 21.00h

Preţ bilet: 50 lei.  

     Biletele sunt în număr limitat şi se pot cumpăra din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) sau în seara evenimentului, de la intrarea în club (http://www.tscarena.ro/tsca/).
     God Is An Astronaut este cea mai importantă formaţie a zonei muzicale post-rock care a concertat în România până acum. Înfiinţată in 2002 în Irlanda, la iniţiativa lui Torsten Kinsella (voce, chitară, clape), fratele său geamăn Niels Kinsella (bass, chitară, visuals) şi a lui Lloyd Hanney (tobe, synth), God Is An Astronaut lansa în acelaşi an albumul de debut ”The End of the Beginning” la propria casă de producţie Revive Records. Două  dintre clipurile trupei – “The End of the Beginning” si “From Dust to the Beyond“, au ajuns rapid să fie difuzate la MTV UK şi de posturile MTV din întreaga Europă.
     Succesul şi activitatea creatoare a trupei au fost susţinute de materialele discografice care aveau să promoveze God Is An Astronaut în Europa şi peste oceane : ”All Is Violent, All Is Bright” (2005), E.P.–ul “A Moment of Stillness” (2006) ,”Far from Refuge” (2007), ”God Is an Astronaut” (2008). Tot în 2008 trupa se îmbarca pentru primul său tur în S.U.A.
     Pe 12 februarie 2010 se lansa pe website-ul oficial God Is An Astronaut piesa “In The Distance Fading”, ce anunţa cel de-al V-lea album al trupei: “Age of the Fifth Sun” (17 mai 2010). Începând cu 2011, trupei i se va alătura Jamie Dean (keyboards) pentru showurile live, iar Lloyd Hanney predă frâiele de tobar lui Michael Fenton.
      Echipa este reînnoită, dar review-urile şi multe din reacţiile de după sunt peste aşteptări, concertele trupei profitând de exploszia de energie a noului line-up. Descriindu-se ei înşişi în câteva cuvinte, trupa God Is An Astronaut se caracterizează ca "o fotografie sau snapshot a ceea ce suntem noi într-un moment în timp". Chiar dacă au 5 albume în palmares, prezentarea trupei şi ethos-ul energic au rămas la fel ca la început - marea prioritate rămânând pasiunea pentru muzica pe care o cântă.

Band:
Torsten Kinsella
- Guitar (2002)
Niels Kinsella
- Bass, Visuals (2002)
Michael Fenton
- Drums (2011)
Jamie Dean
- Piano/Synths (2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !