joi, 22 martie 2012

Izhevski mixeaza din nou la Cyclic Podcast‏




     Autorul editiei din aceasta saptamana de Cyclic Podcast este Izhevski, protagonistul unui mini- turneu Moscow Night in saptamanile care urmeaza. Setul sau a fost difuzat in premiera de VibeFM, miercuri dimineata, de la ora 3:00, si este acum disponibil pe profilul de SoundCloud al Cyclic Agency.
     Primul evenimentul Moscow Night cu Izhevski, din viitorul apropiat, este programat pentru
seara de vineri, 30 martie, atunci cand DJ-ul rus va mixa la Kristal, alaturi de Adrian Eftimie, Optick si Mano. A doua zi, pe 31 martie, Izhevski mixeaza tot in cadrul unei peterceri Moscow Night, alaturi de Mahony, in club Zebra, din Bacau
     O saptamana mai tarziu, pe 6 aprilie, evenimentul Moscow Night din Club Kasho, Brasov, il
readuce la pupitru pe Izhevski, urmand ca o seara mai tarziu el sa fie prezent in Club Midi, din Cluj- Napoca, pentru un party cu aceeasi tematica.
     DJ-ul rus Izhevski a activat in cadrul Deep Mix Moscova in perioada 2005-2011, stilurile abordate fiind deep house, minimal techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.
     Editiile precedente ale podcastului Cyclic au fost semnate de nume ca Markus Homm, Alex
Flistch, Izhevski, Gorje Hewek, Adrian Eftimie, Dandy, Mihai Popoviciu, Wally Stryk, MoonSound, Atapy, Mano, Alecsandru sau Mahony & BOg si sunt disponibile pe site-ul agentiei, la www.cyclic.ro/podcast, sau la sectiunea Podcast, in iTunes.


Links:
www.soundcloud.com/cyclic-agency/cyclic-podcast-episode-nr-049
www.facebook.com/IzhevskiOfficial
www.facebook.com/cyclicagency
www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !