luni, 5 martie 2012

ElectRo Exclusives No. 022: DuBase
<<<Ass is ass and class is class. This one goes to the Electroblog Ro as http://www.electroblogro.com/, for the effort to document and reveal to the public the development and artists of the romanian electronic music movement from the origins in the late 80's to nowadays.
Photography "how it's made: the ice cream" courtesy of Hajdu Tamas http://hajdutamas.blogspot.com/
.>>> (DuBase)

Sebastian Bora (Oradea) a inceput in 1997, cand era student in Cluj si i-a cunoscut pe cei de la Cluj Raving Society. In 1998 participa la realizarea emisiunii "Welcome to the Club !" de la Radio Sonic Cluj, alaturi pe Seba 1394, Sever Muresanu si Hajdu Tamas. 
     In 2002 pune bazele labelului Guerilla Outernational, sigla sub care organizeaza deasemenea numeroase petreceri si incearca sa promoveze breaks-ul alaturi de Leizaboy. Tot cu acesta incepe o serie de sesiuni live, fiind rezidenti in Tiff, unde reilustreaza sonor filme mute alese din arhivele cinematografiei, fiind prezenti cu acest concept si la un festival in Cehia.
     A fost plecat un timp in Irlanda, de unde a adus brandul Babalonia, pe care l-a implementat alaturi de Leizaboy, Injektah si K-lu. Tot sub aceasta sigla a gazduit Bablonia Show, la radio-ul online al celor de la AnonimTm. A mai activat si la radio-ul celor de la Drums.ro.
     A mai colaborat in decursul timpului cu Brigada Artistica Urbana, Yellow Cab 66 si Narkoma (hard-core).

Bio / Interviu DuBase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !