luni, 5 martie 2012

3 ani de Escapism Musique‏ !




     Labelul bucurestean Escapism Musique aniverseaza in aceasta primavara 3 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, va lansa o compilatie in 2 parti: EMBO02 // 3 Years of Escapism - Part 1 si EMBO03 // 3 Years of Escapism - Part 2, compilatie ce o sa cuprinda unele din cele mai bune piese lansate de-a lungul celor 3 ani de activitate. Prima parte va fi lansata pe data de 19 martie, iar a doua parte pe 2 aprilie, ambele exclusiv pe Beatport, iar mai apoi in restul magazinelor digitale de specialitate.
     De asemenea, va avea loc si o petrecere aniversara, Mindhacker fiind invitat sa mixeze in clubul Double Deuce din Luxembourg pe data de 24 martie.
Pentru Mindhacker (ownerul labelului), se anunta un inceput de primavara promitator cu gig-uri confirmate in Lyon (club Le Pearl – Escapism Musique label night w Jules & Moss) pe 10 martie, Luxemburg (club Double Deuce – 3 years of Escapism Musique) pe 24 martie, Barcelona (Mindhacker@Soundvision Presents Off Sonar) 14-17 iunie, de asemenea se mai asteapta confirmari de la cluburi din Germania, Polonia si Franta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !