sâmbătă, 10 martie 2012

Biografii/Discografii: George Petre




     George Petre a fost un important om de la United Artists şi Assos Music, care a adus prin firma lui de publicitate, Ideas Inc, alături de DJ Sleek, numeroşi artişti internationali în concerte în ţara noastră. Datorită lor au concertat în România nume mari precum Prodigy, Faithless şi Moby. 
     De asemenea, a organizat în Studio Martin concursul Asoos New Talent Festival, un concept de descoperire a talentelor în urma căruia s-au remarcat nume autohtone valoroase. Evenimentul a avut loc în anul 1998, la care au participat nume precum Alien Pimp, Cyberbeat, DJ Philip, Fire In Water, Hypno, Industria, NSK, Pirats Klan, Sens Unic, Snake Charmers, Şuie Paparude, Zum, precum şi britanicii Girl Eat Boy ca invitaţi. Secţiunea hip hop a fost câştigată de “piraţi”, iar cea electro de Industria.
     George a fost prezent în cadrul festivalului nu doar în culise ca organizator ci şi pe scenă, întâmplător, alături de Mihai Cvasnievschi, care avea proiectul Cyberbeat. 
      United Artists a fost o casă de discuri condusă tot de George Petre alături de DJ Vasile şi unde au fost lansate numeroase albume, dintre care cele semnate de DJ Vasile ("Drumu' Basului", 1998) şi NSK ("A Fost Odată", 1998).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !