vineri, 30 martie 2012

Agendă evenimente Control Club 30 martie - 3 aprilie 2012


      New Pop Order: Tropics – vineri, 30 martie, Club Control 

     Seria live New Pop Order continua vineri, 30 martie, in Club Control, cu un invitat din Marea Britanie: Tropics. In spatele pseudonimului se afla artistul londonez Chris Ward, care, la numai 22 de ani, are deja un album de debut – Parodia Flare (Planet Mu, 2011) – pe care criticii l-au aclamat acordandu-i etichete diverse (de la chillwave la jazz-funk) si l-au comparat cu Odessa canadianului Caribou.
     Tropics se inspira din muzica anilor '70, post-punk si propria copilarie, iar rezultatul este un sound dreamy pop care radiaza nostalgia, calmul si relaxarea unei veri tropicale. Pe alocuri insa, ritmurile se intetesc, iar muzica se transforma intr-un dance pop irezistibil. Inregistrat intr-o debara din propria casa, Parodia Flare, albumul multi-instrumentistului Chris Ward (clape, chitara, bas, percutie) a fost lansat in septembrie anul trecut de prestigiosul label de muzica electronica Planet Mu si a atras atentia criticilor, de la Pitchfork si XLR8R la The Guardian.
www.soundcloud.com/tropics Tropics – Mouves (video)
     A British multi-instrumentalist with a gift for seamless atmosphere – Fake Plastic Tunes
A little bit chillwave, a little bit polyrhythmic – Chris Ward is totally tropical, but also reminiscent of that snowy animal Caribou – The Guardian
     Tropics mastermind Chris Ward is a voracious and accomplished student of sound - Pitchfork
Biletele la concert, in valoare de 15 lei, vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrarea in
Club Control (Academiei, 19)
     Seria New Pop Order continua, primavara aceasta, in Club Control, cu un alt artist electro pop londonez – NZCA/Lines – pe 6 aprilie, si cu bedroom pop-ul italo-britanicului Porcelain Raft, pe 4 mai. Inceputa in 2009, New Pop Order i-a adus pana acum in Club Control pe: Thieves Like Us, Lowe, Discopolis, Vondelpark, Starfucker, When Saints Go Machine si Keep Shelly in Athens.
      Concertul Tropics este organizat de Club Control si OneDay, cu sprijinul Wizzair si Hello Hotels. Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, VICE, IQads, Sapte Seri, Feeder, Zile si nopti, Orasul Meu, Zoom, Kaputt.ro, b365.ro, Hypestreet, BestMusic, Shopping Report, Shopping News, iConcert, Metropotam.
control-club.ro facebook.com/clubcontrolSambata, 31 martie, ora 22:00 @ Club Control

INDIE INVASION - Guilty Pleasures
by Leo

Sambata, 31 martie, te invitam in Control la un kitsch party. Weekend-ul acesta Leo v-a pregatit o editie speciala INDIE INVASION.

"Placerile vinovate" ale anilor '90 (si nu numai) se vor regasi atat in playlist-ul serii, cat si in decor. Distractia si amuzamentul sporesc prin costumatie! Se recomanda, dar nu e obligatoriu...

P.S.: Nu e o pacaleala de 1 aprilie! Drop by!

Intrare:
5 lei (22:00 - 00:00)
10 lei + shot de tequila inclus (dupa 00:00).

https://www.facebook.com/events/257428904351880/


Duminica, 1 aprilie, ora 20.00@ Control

Proiectie: Beats of Freedom
Seara de duminica, 1 aprilie, este dedicata proiectiei documentarului Beats of Freedom, evenimentul care incheie seria Polish Week in Control.
Polish Week in Control -  stop-motion on the Polish avantgarde, alternative & experimental pieces.


Beats of freedom (Polonia 2010, 72 min.), este un documentar subtitrat in limba engleza, un film despre inceputurile muzicii rock in Polonia, prezentat din perspectiva ziaristului englez de origine poloneza, Chris Salewicz.
O calatorie muzicala in timp, cu inregistrari unicat, extrem de emotionante, din ultimii 50 de ani.

http://www.culture.pl/web/english/pdp-full/-/eo_event_asset_publisher/HPh6/content/beats-of-freedom-1

Intrarea este libera.


Evenimentele din seria Polish Week in Control au fost organizate cu sprijinul Institutului Polonez din Bucuresti, Chambre de Chat, Pavilion Journal, JADD.Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel,Radio Romania Cultural, Rfi, Feeder, BestMusic, BeWhere, TATAIA, Carevasazica, Decat o Revista, Hypestreet.ro, hipmag.ro, iConcert, IQads, Metropotam, Zoom, Orasul Meu, Arte si Meserii, thegig.ro, Sapte Seri, shoppingreport.ro,shoppingnews.ro, Tilllate.ro, b365.ro, VeiozaArte.ro, Modernism.ro, Zile si nopti, urban.ro, infomusic.ro, hailaconcert.ro, kudika.roelectroblog.ro, muzicabuna.ro, musicnights.ro, woobicha.ro,sofresh.ro,beatfactor.ro,nights.ro,electroblog.roControl club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.


Marti, 3 aprilie, ora 22.00@ Control

Featuring Yourself / (Post-punk, Wave – Germania)
After-party by Nek


Marti, 3 aprilie, ora 22.00, La Chambre Du Chat si Pavilion va invita in Control la concertul trupei germane Featuring Yourself (Post-punk, Wave).

Intrare: 10 lei
Open doors:  21:00


Dupa live-act, seara continua cu Dance Division - after party by Nek. Dance till dawn!

***
Odata cu primavara baietii de la Featuring Yourself s-au hotarat sa inceapa turneul european – Inner Underground : 14 zile, 14 concerte, totul intr-o atmosfera energica ce combina perfect sound-ul indie cu post punk-ul si new wave-ul.Influentati de nume precum New Order , Hüsker Dü, The Replacements, Matthias, Kay si Timo infiintau trupa Featuring Yourself  in mai 2010 iar la inceputul lui iulie 2010, lansau deja primul EP : „FEATURING YOURSELF“. Acesta contine 8 piese cu tenta melancolica si armonii dulceag-amarui au  influente catchy de wave punk, precum „PERSPECTIVE“  si „LIVE/EVIL“, care merg mana-n mana cu dark-edged synth pop  „LOSING LOVE” si „FRIDAY NIGHT“.

http://www.youtube.com/watch?v=DLyKQFXEGZs

In ultimii 14 ani Matthias a fost membru in THE CREETINS, alaturi de care a lansat 3 albume, avand, de asemenea numeroase concerte in Europa. Dup a ce a parasit trupa in 2008, a inceput sa lucreze ca producator pentru nume precum AFFENMESSERKAMPF, GRAND GRIFFON etc.
Kay a fost membru THE DETECTORS din 2006 pana in 2009, trupa care a lansat un LP, un 7“ single si a avut turnee in 11 tari din Europa.

http://www.facebook.com/featuringyourselfmusic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !