luni, 13 februarie 2012

Releases: Various - Vol. 1 [2012, Cyclic Records]

     Cyclic, una dintre cele mai reprezentative agentii autohtone de profil, se pare ca a facut un firesc pas si a evoluat spre o casa de discuri, Cyclic Records, condusa de nimeni altul decat prolificul producator roman de muzica electronica, Mihai Popoviciu. Aceasta are menirea promovarii productiilor propri, precum si a altor artisti din sfera house si techno. 
    Primul release iesit la lumina de sub aceasta noua emblema este o compilatie, la care au contribuit inca patru artisti, pe langa Mihai. Acestia sunt Gorje Hewek & Izhevski, respectiv mai vechii lui colaboratori din proiectele Hermannstadt Collective si Synthcast, Jay Bliss, Toygun si Markus Homm.
    Looking forward for this one. O puteti asculta pe pagina oficiala Soundcloud si o puteti achizitiona de pe site-ul Juno.

Mihai Popoviciu - Fever
Markus Homm - Killing Time
Gorje Hewek & Izhevski - Ruvenzori
Jay Bliss - Green Flame
Toygun - Cosmic City

     Luni, 13 februarie, Cyclic Records, departamentul de productii al brand-ului Cyclic, a lansat
primul material, o colectie de piese semnate de colaboratorii agentiei.
     Release-ul cu numarul de catalog CYC01 este un produs de exceptie, ce cuprinde cinci piese semnate de manager-ul label-ului, Mihai Popoviciu, de ceilalti doi componenti ai proiectului Hermannstadt Collective, Jay Bliss si Toygun, de producatorul de origine romana Markus Homm si de artistii rusi Gorje Hewek & Izhevski.
     Productia este disponibila pe toate platformele online de profil si a primit o serie de review-uri pozitive din partea unor nume importante din clubbing precum Franck Roger, Gorge, Dubfire, Bjorn Wilke, Daniel Sanchez, Catz'n Dogz, Mirco Violi, Federico Molinari, Audiojack sau Dirk Diggler.
     Dupa o activitate de peste 4 ani in clubbing-ul autohton, Cyclic Agency a infiintat, la inceputul lui 2012, casa de discuri Cyclic Records, condusa de cel mai prolific producator roman, Mihai Popoviciu. Release-urile label-ului se vor incadra in zona house si techno, cu mare impact in cluburile de profil.

Links:
http://www.beatport.com/release/vol-1/865180
http://www.junodownload.com/products/vol-1/1908891-02/
http://soundcloud.com/cyclicrecords
http://facebook.com/cyclicrecords

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !