joi, 9 februarie 2012

Moonlight Breakfast pleaca in primul turneu national – New In Town Tour



     Fie viscol, ninsoare sau inghet, Moonlight Breakfast pleaca in primul lor turneu national – New In Town Tour, ce va cuprinde mai multe orase: Timisoara, Iasi, Cluj Napoca, Sibiu, Brasov si Bucuresti.
      Primul concert va avea loc pe 10 februarie la Timisoara, in club Le Cinema, urmand sa cutreiere tara pana in luna aprilie, cand se vor intoarce la Bucuresti.
     Pentru ca sunt foarte ambitiosi, dupa primul concert din deschiderea Jamiroquai si dupa acest prim turneu national, membrii trupei Moonlight Breakfast se gandesc deja si la un prim turneu european, dupa cum spunea Bazooka, producatorul trupei.
     Implicarea Red Bull in muzica este cunoscuta la nivel mondial prin cele doua platforme Red Bull Music Academy si Red Bull Records, lansand trupe precum Twin Atlantic, Awolnation sau Innerpartysystem. Tocmai de aceea, Red Bull se alatura primului turneu national Moonlight Breakfast.

Despre Moonlight Breakfast
http://www.infomusic.ro/2011/12/moonlight-breakfast-live-pe-5-decembrie-la-guerrilla/

Moonlight Breakfast isi va lansa primul album – “Shout” – anul acesta.
     La ora actuala, piesa “Play”, semnata de Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena.
     “Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie.
     Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top. De asemenea, piesa <Play> a stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestui radio.
     Trupa este formata din Bazooka (producator) tobe&clarinet, Printzu – bass&chitara electrica, Adita – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk, “retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei.
Mai multe pe www.facebook.com/moonlightbreakfast

Despre Red Bull Music Academy
     Red Bull Music Academy este un workshop international care a fost fondat in 1998 si in fiecare an isi schimba destinatia. In timpul fiecarei sesiuni, unii dintre cei mai mari furnizori de ritm si sunet din toata lumea se strang la Red Bull Music Academy. Doua grupuri de 30 de aplicanti acceptati, ei reprezentand o paleta diversa de stiluri si metodologii muzicale, participa la prelegerile pionierilor muzicali si lucreaza la propriile piese in studio-uri create special pentru asta. Noaptea, au sansa sa faca spectacol in cele mai cunoscute cluburi si sali de concerte din orasul gazda.
     “Red Bull Music Academy e cea mai evolutiva institutie de educare muzicala. Vreau sa fiu ales pentru asta!” (Ahmir “?uestlove?” Thompson, The Roots)
Mai multe informatii pe http://www.redbullmusicacademy.com/

Despre Red Bull Records
     Red Bull Records este un casa de discuri independenta din SUA. Acesta a fost lansata in 2007, tot atunci deschizandu-si si primul studio de inregistrate in Santa Monica, California. Printre trupele lansate sub label-ul Red Bull Records se numara: Awolnation, Twin Atlantic, Innerpartysystem sau Heaven’s Basement.
Mai multe informatii pe http://redbullrecords.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !