joi, 9 februarie 2012

Bossa Nova Mood



Vineri 10 februarie, ora 21.00

Bossa Nova Mood
Irina Sârbu (voce) & Alex Man (chitara)

     Vineri , 10 februarie, va invitam la Madame Pogany sa calatorim in timp si spatiu impreuna cu Irina Sârbu si Alex Man . Muzică , armonia,  ritmurile latine si limba portugheză va vor duce cu gandul la soare si la plaja. "Bossa Nova Mood" este concertul care va aduce putina caldura si multa culoare intr-un Bucuresti cuibarit in zapada. Libertatea improvizatiilor, schimbarile joviale de tempo, stil şi tonalitate, va vor introduce intr-o atmosfera relaxata, in ritm de bossa nova.

http://www.youtube.com/watch?v=bO1z9Vv6vKY

     Irina Sârbu s-a îndrăgostit de jazz in perioada liceului, datorită colegului său de clasă compozitorul şi pianistul Andrei Tudor, alaturi de care si-a inceput cariera muzicala. Duo-ul lor a primit un premiu de debut in 2004 la Gala Premiilor Jazz , cand a cunoscut-o pe Anca Parghel, care i-a devenit „profesoară şi prietenă bună".
     De-a lungul carierei sale, Irina a abordat si alte genuri muzicale,in afara jazzului si a colaborat cu artisti renumiti precum Marius Popp, Puiu Pascu, Sorin Romanescu, Sorin Terinte, Mircea Tiberian, Petrica Andrei, Arthur Balogh, Pedro Negrescu, Virgil Popescu, Alin Constantiu, Eugen Nichiteanu, Ciprian si Tudor Parghel.
In 2006 Irina Sârbu l-a cunoscut pe ţambalistul Marius Mihalache, alaturi de care a înregistrat primul sau album de etno-jazz „World Symphony" (2007). Tot in 2006 Irina a absolvit facultatea de actorie.
     Alex Man intra il lumea muzicii cu trupa sa de rock Polifon (Tg. Mures), insa, incepand cu anii '90 s-a reorinentat catre jazz. S-a facut remarcat alaturi de propriul trio (cu Nagy Zsolt si Hollandos Zoltan), a colaborat cu muzicieni precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Cristi Soleanu, Catalin Razvan, Ciprian si Tudor Parghel, Marius Popp, formatia Jazz Unit, etc. De-a lungul anilor, evolutia sa ca muzician s-a bucurat de o apreciere nationala si internationala. Recent a luat parte la un proiect international cu muzicieni din patru tari - Cehia, Polonia, Ungaria, Romania- ; in prezent colaboreaza frecvent cu chitaristul Sorin Romanescu in proiectul Standards On Double Six, initiat in 2010, proiect caruia i s-a alaturat si Luiza Zan.

www.irinasarbu.ro
www.alexman.ro

Intrare : 15 lei.
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !