joi, 16 februarie 2012

Mano mixeaza alaturi de Phonique, Gorje Hewek si Izhevski la Moscova‏



     Artistul agentiei Cyclic si rezident al plajei Kudos Beach, Mano, va mixa in cadrul celui de-al
doilea eveniment Fidem, alaturi de Phonique (Dessous/Poker Flat) si Gorje Hewek & Izhevski, in clubul Shanti, din Capitala Rusiei, pe 24 februarie.
     Asa cum este si prezentat de organizatorii rusi, Mano este unul dintre cei mai promitatori si
talenti tineri DJ-i din Romania, fiind nominalizat, in 2012, la Nights.ro Awards la patru categorii: cea mai mare ascensiune, cel mai bun rezident (Kudos), cel mai bun DJ-Set (in La Mania) si cea mai buna emisiune (Dance FM).
     Pentru Mano totul a inceput in 2005 in orasul natal, Husi. In 2009 devine rezidentul clubului
Hypnotic, din Iasi, unde are sansa sa imparta pupitrul cu majoritatea DJ-ilor romani mari dar si cu artisti din strainatate precum Satoshi Tomiie, Simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm sau Tom Clark. In 2010 mixeaza in deschiderea unor DJ-i ca Nic Fanciulli si Mark Knight si este inclus in grila de programe One Underground. In 2011 este prezent la unul dintre cele mai mari evenimente anuale din Romania, de 1 Mai, unde mixeaza pentru prima data pe plaja Kudos si reuseste in vara aceluiasi an sa devina rezidentul cunoscutei plaje din Mamaia. Urmatoarele luni ii aduc evenimente in cluburi importante din Romania, intre care, La Mania (Mamaia), Studio Martin (Bucuresti), Space (Bucuresti), Krypton (Craiova), Barocco (Bucuresti) sau Divino (Galati), impreuna cu Audiofly. Seturile semnate Mano  pot fi ascultate saptamanal in fiecare vineri, de la ora 23, pe Dance FM.

Links:
http://www.facebook.com/events/227057290721497/
http://www.facebook.com/mano.andrei
http://www.cyclic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !