joi, 16 februarie 2012

Antarctica, live la Madame Pogany‏







     Vineri, 17 februarie, ANTARCTICA revine la Madame Pogany  cu un performance glacial si deopotriva incarcat de vibratii sonore calde.
     Trupa ANTARCTICA lua nastere in 2009 , fiind proiectul Deliei Opran (voce) și al lui Ciprian Lemnaru (keyboards & electronics). Pe 17 februarie, ANTARCTICA isi va face aparitia pe scena intr-o formula completa, alaturi de Tudor Scanteie, chitaristul trupei, din 2011, si Adrian Klein, in calitate de invitat special.
      In afara concertelor de pe scenele cluburilor bucurestene, ANTARCTICA a fost opening band pentru Morcheeba, in 2010, iar in 2011 a participat la Festivalul B'estfest.
     La finalul anului trecut, ANTARCTICA lansa ''Explorers'' (A&A Records), un album de debut vazut ca o extensie a lumilor caleidoscopice pe care cei doi le poartă in sine, o intretesere de sunete electronice stranii si glaciale, suflet si inovație, emotii si enigme, cu un sound elaborat, in egala masura meditativ, ludic si melodic.
     ''Explorers''  a fost bine primit de publicul bucurestean, iar piesele ”Don't stop the dance”, ”Pase Magice si ”Little Red Dress” au ajuns si se mentin, prin vot, in primele pozitii ale Topului Radio Guerrilla.

 
   ''ANTARCTICA propune o percepţie muzicală transcedenta, deschizand, de asemenea, drumul pentru o noua mentalitate în muzica romaneasca. Ne gasim inspirația in synth pop-ul anilor '80, new wave și muzica electronica de avangarda, insa principala sursa de emanatie a muzicii pe care o facem ramane Antarctica, marele continent alb de la capătul Pamantului, taramul aurorelor australe și al Soarelui de la miezul noptii.”, spune Delia.


Intrare: 15 lei.
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 -44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !