luni, 13 februarie 2012

Cyclic Evolution @ Our Evolution - 16 feb‏



Our Evolution
Str. Covaci, nr. 16
Joi, 16 februarie
Ora: 23:00
Intrare: 15 RON
Rezervari: 0722.571.572

     Our Evolution impreuna cu Cyclic Agency va invita pe 16 februarie la al doilea eveniment Cyclic Evolution. Un concept nou de petreceri ce vrea sa aduca DJ-ii in ascensiune alaturi veterani ai mixerelor atat din plan local cat si international. Nou si deja cunoscut in aceeasi seara. Saptamana aceasta Markus Homm si Mahony.
     Markus Homm s-a nascut in Romania in 1980, iar pasiunea pentru muzica electronica a inceput la varsta de 15 ani, in Germania, la scurt timp dupa avand ocazia sa puna mana pe un turntable. Din acel moment a inceput sa se intereseze de cele mai noi release-uri la magazinele de profil sau sa chestioneze DJ-ii locali de piesele pe care le auzea in cluburi. La scurt timp isi
achizitioneaza un al doilea turntable si incepe sa mixeze de pe vinyl, primul sau gig fiind la varsta de 21 de ani.
      In 2000, Markus s-a intors in Romania pentru a cateva evenimente si s-a intalnit cu cel ce avea sa-i devina un foarte bun prieten si un partener de productie, Mihai Popoviciu. Impresionat de scena de clubbing de aici, deschide un magazin de vinyl-uri la Sibiu, impreuna cu prietenii DJ-i de aici. Pasiunea pentru muzica electronica nu a fost singurul lucru care i-a dat sansa lui Markus sa calatoreasca in toata lumea. Inca de la varsta de 18 ani, artistul de origine romana a participat la turnee ca dansator profesionist.
     Descoperirea muzicii lation-americane in activitatea de dansator l-a facut sa inteleaga mai bine diversitatea in muzica.
     Incepe sa produca alaturi de Mihai Popoviciu si isi formeaza propriul stil, o combinatie perfecta intre deep-house si techhouse.
      Acest sound le-a oferit celor numeroase succese discografice, lansate la diferite label-uri, intre care Highgrade Records sau Diynamic. In 2009, cei doi semneaza hitul "Bis Co", ce urca rapid pe primul loc in Beatport. Markus Homm lanseaza si cateva track-uri si remixuri ce au primit feedback excelent din partea DJ-ilor si a caselor de discuri. Este invitat si mixeaza in celebrele cluburi berlineze ca Panorama Bar, Watergate sau Tresor si onoreaza cererile din Zurich, Mexico City, Madrid, Tokyo, Honk Kong sau Bucuresti. Highgrade Disharmonic Orchestra este ultimul sau proiect live, alaturi de colegii Tom Clark, Todd Bodine, Dale si Daniel
Dreier. Grupul a debutat in vara lui 2010 la Watergate si a primit critici pozitive din partea oamenilor din domeniu.
     Pentru Mahony, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut in urma cu trei ani, pe plaja Kudos, din Mamaia, acolo unde a avut ocazia sa mixeze in warm-up pentru artisti romani si straini de valoare, fiind o surpriza placuta pentru miile de clubberi prezenti acolo. Din acel moment, Mahony a devenit rezidentul oficial al celebrei plaje de la Marea Neagra. O prima
confirmare a valorii tanarului Mahony vine la Nights.ro Awards 2009, atunci cand se claseaza pe locul 4 in topul `debutantilor`.
     Se spune ca un bun DJ trebuie sa fie si un bun producator, motiv pentru care Mahony a inceput sa lucreze tot mai mult in studio, alaturi de prietenul sau, BOg. Rezultatele vin rapid, iar cei doi lanseaza `Literalmente EP`, la Fumakilla Records, respectiv `De`Bucharest EP`, la label-ul AZari. Daca pana in vara lui 2010, Mahony era cunoscut ca rezidentul plajei Kudos, luna octombrie a insemnat un pas urias in cariera tanarului artist. De atunci, Mahony ocupa postul de DJ rezident al Kristalului din Bucuresti, avand ocazia sa mixeze alaturi de nume ca Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Dave Seaman, Timo
Maas sau M.A.N.D.Y.. Dupa o toamna extraordinara, Mahony a inceput noul an in forta. Din 2011, intra in gasca exclusivista a DJ-ilor care promoveaza imaginea magazinului de profil- DjSuperStore.
     Cel mai important moment al carierei lui Mahony coincide cu Nights.ro Awards 2011, gala desfasurata in luna februarie, atunci cand DJ-ul castiga premiile pentru "Cea mai mare ascensiune in 2010" si "Rezidentul anului". 2011 este, de asemenea, un an plin pentru Mahony. Alaturi de bunul sau prieten, BOg, produce si cunoaste succesul international, atat ca producator cat si ca DJ. Mixeaza peste hotare si este invitat, alaturi de cel anterior mentionat, chiar la Paris, in clubul Showcase, pentru primul eveniment din seria E.M.M.A.
     Din toamna acestui an, Mahony gazduieste propriul show radio, la Dance FM. Kristal Sound se difuzeaza in fiecare vineri seara, de la ora 21:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !