miercuri, 29 februarie 2012

Compilatia aniversara "ElectroBlog Ro - 1 Year"




     In urma cu un an, in anul 2011, am pornit o initiativa de promovare a adevaratelor valori ale muzicii romanesti, electronica in special, dar am insuflat libertatea "jonglarii" libere cu orice stil muzical, calitatea fiind singura conditie. Cu timpul, ElectroBlog Ro v-a oferit articole inedite despre inceputurile fenomenului electro in Romania, v-au fost prezentati numerosi artisti si branduri de succes, interviuri si mixuri realizate special pentru voi, v-am propus evenimente si multe altele. Toate acestea in stransa relatie cu feedback-ul vostru, mereu aproape de voi, astfel incat am evoluat si am construit impreuna acest site, acest colectiv pana la urma, ElectroBlog Ro.
      Astfel, pe 1 februarie sarbatorim un an de la lansare printr-o compilatie distribuita gratuit sub o licenta Creative Commons, un amalgam de muzica foarte variata ca si stil muzical, pe care au semnat nume importante ale muzicii electronice romanesti precum Adrian Enescu, Alba Ecstasy, Brazda Lui Novac, Cristian Paduraru / Fire In Water, Dan Bazix, Daniel Dorobantu, Dreamlogik, Esemdi, Lemmy Caution, Makunouchi Bento, Nord, Platonic Scale, Radio Space Pop, Randomform, Sasa Liviu Stoianovici, Silent Strike, Suufi Astrolab. Multumiri artistilor pentru sprijin !
      La fel cum am sustinut mereu, citeste, informeaza-te, apreciaza, respecta !



_____


"ElectroBlog Ro - 1 Year" Anniversary Compilation

     One year ago, in 2011, we started an initiative to promote the true values of romanian music, especially electronic, but i inspired freedom of "playing" with any musical style, quality being the only condition. In time, ElectroBlog Ro offered you original articles about the beginings of electronic music in Romania, informations about many successful artists and brands, interviews and mixes made exclusive for you, we have promoted events and more. All this in close contact with your feedback, always close to you, so that together we evolved and we built this site, this collective, ElectroBlog Ro.
     Thus, on February 1st we celebrate one year of activity with a compilation distributed free under a Creative Commons license, high variety of music genres, signed by major names from the local electronic music scene, such as Adrian Enescu, Alba Ecstasy , Brazda Lui Novac, Cristian Paduraru / Fire In Water, Dan Bazix, Daniel Dorobantu, Dreamlogik, Esemdi, Lemmy Caution, Makunouchi Bento, Nord, Platonic Scale, Radio Space Pop, Randomform, Sasa Liviu Stoianovici, Silent Strike, Suufi Astrolab. Thanks to the artists for the support !
     As we have always said, read, find out, appreciate, respect !


Adrian Enescu - discogs.com/artist/adrian+enescu

     Pionierul muzicii electronice romanesti, Adrian Enescu, s-a nascut pe data de 31 martie 1948, in Bucuresti. In formarea sa artistica a urmat cursurile Conservatorului de Muzica „Ciprian Porumbescu“ din Bucuresti. A inceput sa experimenteze muzica electronica in anul 1975, cand si-a procurat primele sintetizatoare. In dreptul numelui sau stau zece albume, sub productie proprie sau in colaborare cu alti artisti. Discografia sa mai cuprinde trei albume solo de reper, lansate la legendarul Electrecord: "Basorelief (Poem Pop)" (1977), "Funky Synthesizer Volume 1" (1982), "Dance Funky Synthesizer Volume 2" (1984). De asemenea, Adrian Enescu este foarte cunoscut pentru muzica de film, semnand coloana sonora a peste 60 de filme.
      Piesa "Cine Iubeste Si Lasa", realizata in colaborare cu Maria Tanase, a iesit din studio in anul 1990, o versiune inedita pe ritm de drum and bass, atmosferic, ambiental, o combinatie rara pentru vocea maretei artiste de muzica populara/folk.

Alba Ecstasy - albaecstasy.ro

     Mihail Adrian Simion a inceput sa experimenteze in anul 1996, cu un Junost-21. Trei ani mai tarziu pune bazele trupei Arca, alaturi de care colaboreaza timp de aproape un an in postura de clapetist si vocalist. Paraseste grupul si se dedica muzicii electronice in totalitate, reusind astfel ca numai in trei saptamani sa realizeze primul sau album, intitulat "Spiritual". O data cu mutarea sa in Bucuresti, anul 2004, viziunea lui asupra muzicii electronice se transforma si treptat trece de la muzica asistata de calculator la sintetizatoare hardware, devenind un pasionat de synth-uri. Proiectul Alba Ecstasy este focusat in prezent asupra muzicii de meditatie si relaxare, precum si coloane sonore pentru productii tv. Are o lista de peste 20 de albume pana la acest moment.
     Piesa in cauza este una special realizata pentru aniversarea blogului, o creatie meditativa, experimentala, improvizatie compusa cu ajutorul Virus Ti2, Waldorf Blofeld si Korg Triton rack. O mare onoare si multe multumiri.

Brazda Lui Novac - brazdaluinovac.com

     Marea pasiune pentru sintetizatoare si instrumente muzicale a lui Victor Popescu, pe care le-a avut in jur inca din copilarie, l-a determinat sa treaca la fapte incepand cu anul 1997. Sase ani mai tarziu infiinteaza propriul sau studio, care din 2009 devine Square Sound Records. Anii de munca si stradanie se materializeaza in anul 2010, cand lanseaza la propriul sau label albumul de debut "Brazda Lui Novac". In 2011 lanseaza un nou album, "Dizzy", ce cuprinde 13 piese si care a fost lansat la Raumklang Music. De-a lungul timpului a infaptuit diverse colaborari cu artisti precum Alexandrina Hristov, Cycler, Jazzadezz, Timpuri Noi si Yvat.
      "Cold" este o piesa realizata in anul 2001, cu un Waldorf MicroQ, o mostra de muzica electronica pura, o bijuterie. Anul acesta pune bazele unui proiect nou, Mathmatrix.

Cristian Paduraru / Fire In Water - theremixlabel.com

      In centrul Fire In Water aka PCu sta Cristian Paduraru, proiect care a inceput sa prinda contur in anii '90, cand Cristi si-a procurat prima clapa. FIW reunea si alti colaboratori precum Goanta Mihai, Gubanu, Marika, Robert Precup, Serdan sau Rhadoo, fiind unul dintre putinele care realizau live-acturi in vremea aceea, renumiti pentru petrecerile din Studio Martin. Nu a scapat fara sa primeasca aprecieri, fiind premiat in cadrul Assos New Tallent Festival (1998) si Klub Bizzar (1999). Unul din cele mai bune albume semnate de Paduraru a fost cel lansat la labelul propriu, Christian Records, "Serving Friends (Material Breaks)", iesit la lumina in 1996. Christian Records este un sublabel The Remix Label. Astfel, Fire In Water ramane un simbol al clubui Studio Martin in perioada 1995 - 1998.
      Povestea celor doua piese cu care acesta a contribuit incepe in anul 1998, pentru legendarul proiect al clubului Studio Martin, un acid breaks inregistrat live, realizat cu Yamaha SY99, respectiv QY700.
      Cea de a doua, "Christmas", a fost realizata in 2002, cu un Roland MC-303, o piesa ambient chillout inspirata de divinitate, folosita pe coloana sonora a filmului "Breaking Point".

Dan Bazix - soundcloud.com/danbazix

     Dan a inceput, ca multi alti pasionati de muzica electronica din perioada ‘95, cu clasicele trackere (Impulse Tracker), pe un pc 3x86. Sase ani mai tarziu, dupa ce a fost implicat intr-un proiect hip hop/downtempo local, a inceput activitatea de dj-ing, promovand drum and bass si breakbeat. Din 2003 a infiintat Bamse Kru, care avea menirea sa promoveze broken beats. De atunci a trecut la un nivel mai inalt, mixand prin toata tara la petrecerile si festivalurile importante, sau chiar si in afara granitelor.

Daniel Dorobantu - dorobantu.com

     Nu este doar un muzician care produce muzica ambientala inca din 1995, ci un adevarat artist multimedia a carui profil se intinde in tot ce inseamna audio/video/grafica. Thy Veils este pseudonimul in care mai activeaza si cu care are la activ cinci albume. Din 2008, cu ocazia festivalului Cybermental, Thy Veils a aparut intr-o formula extinsa live, alaturi de numerosi colaboratori precum Petrica Ionutescu, Tavi Scurtu, Vlad Sturdza si altii. Moebius Strip este un alt proiect in care activeaza, alaturi de Ion Dorobantu. De-a lungul timpului a mai colaborat cu Arc Gotic, Negura Bunget, Funky Growl, Blazzaj (pentru albumul “Macadam”) si live visuals cu Damian Graghici. A realizat de-a lungul carierei videoclipuri pentru Implant Pentru Refuz, Negura Bunget si Novox. In 2011 a realizat soundtrack-ul filmului “La Soluzione Migliore” (Better This Way), care este in circuit de festivale, lansat oficial in Noiembrie 2011 la Timisoara.
      "Nightliner" este un track realizat in colaborare cu trompetistul Petrica Ionutescu, in anul 2012, la care Dorobantu a contribuit cu claviaturile si instrumentele electronice. Este o improvizatie ambient / jazz, masterizata de Attila Lukinich.

Dreamlogik - outersanctum.bsgmultimedia.com

      Dan Handrabur este un artist scolit al muzicii clasice. A studiat vioara si pianul, dupa care, prin anii '90 s-a orientat spre muzica electronica, in special ambientala. Experienta vasta in spate, o multime de pseudonime, dintre care amintesc Dreamdoktor, Dreamlogik, HAN sau Vuemorph, respectiv colaborari in cadrul unor proiecte precum Crystalline, DB Implant, Floatpoint, Front Line Assembly, Landhip, Mere Mortals, Nemos, Off & Gone, Shukar Collective, X Drone, Weed. Outersanctum Music este studioul propriu infiintat in anul 1992, locul unde Dan a produs si lansat productiile sale. Se poate lauda cu o piesa aparuta in 4 filme realizate in Hollywood in anul 2001 ("Weed - If Only You Could See") si realizarea muzicii pentru jocuri video precum Quake 3 cu Front Line Assembly si Hockey 2006.
     Vocea prezenta in aceasta piesa, precum si in foarte multe dintre productiile lui Dan, este a Cristinei Handrabur, sotia artistului, priceput artist plastic de asemenea. Proiectele muzicale la care a luat parte alaturi de Dan au fost Crystalline, Mere Mortals si Weed.
     Piesa cu care acestia doi au contribuit pe compilatia aniversara ElectroBlog Ro a fost realizata in anul 2010, DAW / analog, in sfera stilistica dark, groove, lounge. Este inspirata de anii '70, de "scoala veche" si de natura.

Esemdi - esemdi.com

      In spatele monikerului Esemdi se afla Mihnea Catalin, un new commer din Buzau. A inceput sa experimenteze la doar 11 ani, mai exact in 2004, "jucandu-se" cu diferite DAW-uri. Cinci ani mai tarziu a venit si primul release oficial, la un label din USA, piesa "Nimic". In anul 2009 a inceput si cariera de dj, intr-un club din Bucuresti. Incepand cu 2010 a pus bazele labelului propriu, Esemtrax.
      Piesa prezentata este una realizata in anul 2011, dupa o tema a lui Matei Oprea. Compozitia, care este de o calitate si maturitate a soundului de remarcat, a fost realizata destul de simplist, dupa buget modest, cu un laptop, o placa audio de buzunar si o pereche de casti in-ear de telefon. Insa aceasta simplitate tehnica si naturaletea soundului, respectiv tenta organica, fac din "127" o piesa de netrecut cu vederea si din Esemdi un producator cu viitor. In ce priveste stilul, "unii zic dubstep, unii downtempo, sa zicem esemstep".

Lemmy Caution - nocomics.org

     Proiect "beat driven" in spatele caruia se afla aradeanul Salajan Mihai, in cadrul caruia colaboreaza cu mai mult de 10 artisti plastici romani. Selfmademusic este un alt moniker sub care activeaza, cu care a lansat numeroase release-uri, toate gratis, printre care si un album cu 13 piese la Arhiva 7, numit "Somemonstersneverdie OST" (2005). Mai face parte din grupurile Trei Pastori (rock-electronic, cu influente jazz, funk si new-disco), Kinema Ikon (colectiv de arta media), Biserica (colectiv de arta alternativa) si Chemical Compound (progressive metal band, hardcore). Anul 2012 este anul lansarii primului album Lemmy Caution (“Dissension”), primului ep a trupei Chemical Compound aka ChCo si lansarea propriului site, nocomics.org .
     "Lie To Me" este una din piesele de pe albumul "Dissension", care va fi lansat pe nocomics.org .

Makunouchi Bento - makunouchibento.bandcamp.com

      Este un proiect format de Felix Petrescu (Waka X) si Valentin Toma (Qewza), care au inceput sa colaboreze in urma remixului facut de catre Vali pentru o piesa a lui Felix. Astfel s-a nascut unul dintre cele mai insemnate nume ale IDM-ului romanesc, care se incadreaza in mare parte in sound-ul ambiental, electro-acoustic, cinematic. O multime de release-uri lansate de cei doi, majoritatea gratuit. Au contribuit la promovarea acestui gen in Romania prin proiectul RIDMA (Romanian Intelligent Dance Music Alliance), crew din care mai facea parte Adapt (Bogdan Rosu), cu care au lansat in anul 2001 ep-ul "Pixelparket" (Electro Beats) si tot in acel an a realizat printre primele petreceri IDM din Romania, RIDMA Fused Party 2001.
      Felix a mai facut parte din Urban Experience, prima trupa de muzica electronica din Timisoara, formata in 1995 alaturi de Cristian Savii (G-man) Adrian Chifu si Octavian Chis.
      Valentin a inceput sa faca muzica in anul 1997, debutand la editia TM00Base. Este cunoscut pentru seria de mixuri "1 Mai", cu un tracklist de invidiat, ce cuprinde artisti din absolut toate sferele muzicale autohtone, cele mai mari nume cu cele mai renumite piese.
      "Treaba Ielelor" este o piesa realizata in 2011, experimentala in adevaratul sens al cuvantului, inedita si totodata "ciudata" prin faptul ca a fost construita din gemete de actrite porno, transformate folosind sinteza granulara. Povestea compozitiei a fost inspirata de iele, intr-o viziune moderna de aceasta data, noile iele fiind pornstars. A fost menita ca demo pentru Density M4L (densitygs.com), software in dezvoltarea caruia suntem implicati.

Nord - soundcloud.com/nord-sztakics-istvan

      Sztakics Istvan Attila a inceput sa se ocupe de muzica in perioada liceului, cand a format o trupa numita Tempest, care a activat intre anii 1991 – 1993. Aceasta aborda rock-ul, iar urmatoarea formatie a carei membru urma sa fie pana in anul 2001 adopta tot acest stil, fiind numita Semaphore. A fost intotdeauna pasionat de sintetizatoare si a inceput un proiect solo in anul 1994, iar un an mai tarziu munca lui s-a concretizat in albumul “Transcendental Dream” (Fix Music), sub aliasul Roland N. A avut si cateva prezente scenice inedite cu acest proiect, colaborand live cu un chitarist si o violonista. A mai urmat un material solo numit “Blue Symphony” (2005, Promusicprod), album semnat sub noul pseudonim, Nord, inregistrat in colaborare cu Makkai Kalman la chitara electrica. Stilul sau muzical este indreptat spre fuziunea dintre muzica simfonica, rock si electro. A continuat insa activitatea sa in domeniul rock, din 2006 fiind membru Mercedes Band.
      Piesa prezentata a fost compusa, interpretata si inregistrata de Nord, iar masterizarea realizata de Andrei Taranu, in anul 2009. O varietate de instrumente folosite, Novation X-Station 25, Quasimidi Raven, Oberheim OB-12, EMU Proteus, Roland XP-10, Roland JV-1010, Korg 05RW, controllere MIDI EMU X-board 61 si Roland A-37, iar tehnica folosita este MIDI sequencing si Multitrack recording. Un electro simfonic inspirat din muzica clasica, care face parte din ciclul "Electronic Oratorio", de trei parti, de pe albumul "Trilogy/Electronic Oratorio".

Platonic Scale - facebook.com/platonicvictor

      Victor Mihailescu este cel care sta in spatele acestui alias, iar sub fraiele lui stau patru proiecte indraznete: Victor M (techno, house), Alternati-v- (experimental, downtempo, chillout), Platonic Scale si Yoon (proiect desfasurat cu Ionut Moraru, axat pe trip-hop si synthpop). Platonic Scale este unul dintre cele mai noi si este orientat catre indietronica, ambient techno. Victor s-a facut remarcat pe scena muzicala din Romania in anul 2009, cand a lansat sub aliasul Victor M un album la Suma Records, respectiv un ep la WhoBear ("Hypnotic Times"). Primul dintre ele a fost un real succes, fiind realizat in colaborare cu Danny si intitulat "Not Till Tomorrow".
      "Universal Drift" a fost finalizata in 2010, o piesa trip-hop/electronica inspirata de spatiul cosmic, extrasa de pe al doilea album si primul sub numele Platonic Scale, "Utopia Lane", ce urmeaza a fi lansat in aceasta primavara. Beneficiaza si de un videoclip, care poate fi vizualizat aici: youtu.be/w1jr2cnjst8?hd=1 .

Radio Space Pop - myspace.com/radiospacepop

      Nonel Motataianu experimenteaza muzica inca din 1991, cand a inceput cu un sintetizator Yamaha DX-11 FM. Cinci ani mai tarziu a avut acces la alte aparaturi mai sofisticate, cu ajutorul carora a putut realiza primele sale piese, care au fost utilizate in perioada 1997 - 1998 in documentarele Pro Tv. Tot in aceasta perioada a mai compus si produs coloana sonora pentru trei filme de scurt si mediu metraj: ''Julieta'' (premiat in cadrul Simfest), ''Ultimul Saman'' si ''Vanatorii de Strigoi”, care au fost difuzate tot de Pro Tv si au fost proiectate in cadrul festivalului international al filmului de scurt metraj Simfest de la Simeria. Majoritatea muzicii sale produse in acele timpuri era orientata spre chill out / ambient. In perioada Atomic a fost prezent si el in playlist-ul televiziunii, cu un montaj video pentru piesa "Qtopia". Tot in perioada 1999 a fost prezent pentru prima data la editia TMBase a aceluiasi an. In 2002 a aparut pe compilatiile aniversare ale acestui festival cu piesele "Xtro" si "Ecoestasia" (Setup 001), sub pseudonimul Nonel, datorita celei de-a doua prezente la festivalul din 2001. Din anul 2006 este "abonat" ca si participant pe scena la festivalul Summer Break. Actualmente proiectul Nonel a disparut, iar Motataianu activeaza sub monikerul Radio Space Pop, cu care are doua albume lansate la HD Music: "Park" (2008) si "Melodic Airwaves" (2010).
      "Oaia electrica" si turmentata a fost scoasa la lumina in 2001, cu ajutorul unui Yamaha Synthesizer W7, Korg MS-10 (aditional), mixer Marantz Superscope MX-62, minidisc recorder Sony. O piesa electronica inspirata de titlul romanului ''Do Androids Dream Of Electric Sheep ?'' de Philip K. Dick, viziunea lui Nonel a unei petreceri intre oi electrice bete pe o pajiste inverzita.

Randomform - randomform.com

      Sorin Paun a inceput in domeniul graficii, iar din 2005 a inceput sa utilizeze soundtrackere create chiar de el, ambientale, obtinute prin field-recordings, procesate, menite ca si coloane sonore pentru picturile si desenele sale. Prima sa expozitie a avut loc la Atelier 35 in Bucuresti si a fost numita "The Moon" (2007), unde a utilizat un soundtrack de 60 de minute, care a fost imprimat intr-o editie limitata de 20 de cd-uri, pe care aparea sub aliasul Sunmoon. Astfel s-a nascut primul sau proiect de muzica dark ambientala / drone. In acelasi an a dezvoltat un alt proiect, numit minim.all, menit pentru colaborarile sale cu diversi artisti. Datacrashrobot este proiectul sau prin care experimenteaza incepand cu 2008 sound-ul electro. Randomform este cel mai comun pseudonim sub care Sorin Paun produce muzica. Primul release aparut cu acest moniker a fost un ep materializat in anul 2008 la casa de discuri Crazy Language, iar primul album a fost "Enfeld" (High Grade Media, 2011).
      "Randomform - PCX Tension" este un track idm/downtempo inspirat de insomnie, realizat in 2011 cu Field Recordings, Absynth si Ableton Live.

Sasa Liviu Stoianovici - sasha-liviu-stoianovici.blogspot.com

     A pus bazele in anul 2000 proiectului Nu, constituit alaturi de Alexandru Hegyesi. Dupa diverse formule, proiectului Nu i s-a alaturat Vlad Sturdza si Calin Torsan, iar din 2008 au devenit Nu & Apa Neagra. Sasa Liviu Stoianovici mai activeaza solo sub aliasul Psychenaturadatura, lansand abumul "01", la casa de discuri Krautnoise, in anul 2009. Stoianovici este un artist foarte complex, care pe langa "ciudatele" experimente in lumea muzicii electronice, este foarte priceput si in arta vizuala.
     Piesa in cauza este una foarte recenta, un experiment electronic realizat cu mixere audio, efecte de reverberatie si ecou.

Silent Strike
- soundcloud.com/silent-strike

      Ioan Titu este un artist foarte original, complex, care a reusit sa imbine in productile lui foarte multe stiluri muzicale, muzica de camera, drum and bass, hip hop, jazz si rock. A inceput activitatea muzicala in 2005, cand a avut prima aparitie discografica. Pana in prezent a lansat 3 albume la casa de discuri La Strada Music: "Silent Strike" (2005), "3 AM" (2008, feat Lucian Ban, Alex Harding), "Alb" (2009). A mai semnat ep-urile "VII In IV" (2005, Arhiva 7), "Untitled" (2011, Digital Sanctuary) si materialul self-released "Instrumentals" (2011), rezultat din numeroasele colaborari cu solisti precum Ada Milea, Alexandrina Hristov, C.T.C., Gunhill, Kazi Ploae, Maria Radu, Specii.
      "Runaway" este de la inceputuri, realizata in anul 2002 pe un pc cu software-ul Propellerheads Reason 1. O piesa inspirata de muzica de jocuri si film, gamescore/electronica, stil pe care Ioan il imbratiseaza foarte bine.

Suufi Astrolab - myspace.com/suufiastrolab

      Omul din centrul acestui proiect este Razvan Chican, de numele lui fiind legate printre cele mai valoroase proiecte goa/trance romanesti, in perioada in care acest stil muzical era foarte in voga pe plan local. Debutul in djing a avut loc la editia '99 TmBase, iar mai apoi a fost cooptat pe compilatiile aniversare, cu piese precum "Stele Cazatoare" (2000) si "Ganduri" (2002). Ultima dintre ele a beneficiat si de un videoclip, realizat de experimentatul Adrian Budritan,
care a fost dat in eter in perioada Atomicului. In prezent, Chican desfasoara proiectul Suufi Astrolab, avand in discografie un album numit "Astrograms" (2011), lansat alaturi de un alt foarte bun producator roman de goa, E-mantra.



Artwork by Septimiu Moldovan.

Special thanks: Adrian Enescu, Cristian Paduraru, Cristina Handrabur, Dan Bompa, Dan Handrabur, Daniel Dorobantu, Felix Petrescu, Ioan Titu, Mihail Adrian Simion, Mihnea Catalin, Nonel Motataianu, Salajan Mihai, Sasa Liviu Stoianovici, Sorin Paun, Suufi Astrolab, Sztakics Istvan Attila, Valentin Toma, Victor Mihailescu, Victor Popescu.




Creative Commons License


Based on a work at www.electroblogro.com

11 comentarii:

  1. Felicitari si la mai mare!
    In alta ordine de idei Radio Veselia este interesata de promovarea muzicii electronice si ne-am bucura daca am primi sprijin de la Dvs. pentru a elabora impreuna o emisiune de muzica electronica.In special ne-ar interesa o persoana ce poseda cunostintele necesare dpdv muzical pentru a da savoare emisiunii prin informatii utile/inedite despre artistii difuzati in emisiune.Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe e-mail la office@radioveselia.net
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI DIN PARTEA ECHIPEI MEDIATARGET.RO SI A.T.C.V.R.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca va mai place manelele :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da :)) numai tambalisti pe siteul asta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Septimiu, am crezut ca va ocupati cu underground'ul, dar se pare ca pe electroblog chiar predomina manelele, cam nasol :|

    RăspundețiȘtergere
  6. pe site-ul asta nu exista nici o manea. dar frustrarea isi spune cuvantul si autorul ultimelor 3 commenturi stie despre ce vorbesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,

    Pot sa adaug si eu un nume? M-am uitat pe lista celor care se ocupa si compun muzica electronica sau care si-au adus o contributie majora la promovarea acesteia, si nu l-am gasit. Numele sau:

    Kamarius

    http://kamarius.blogspot.com/

    si un clip:

    http://www.youtube.com/watch?v=riPpDiamFdU&feature=player_embedded

    Dupa ce veti studia site-ul si veti asculta cateva piese, ramane la aprecierea dumneavoastra daca il veti include si pe el in aceasta lista.

    Toate cele bune,

    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari !. de cand cautam asa ceva.. bravo

    RăspundețiȘtergere
  9. Niste piese foarte frumoase, de mult cautam o astfel de lista. Prima piesa e chiar criminala, cine iubeste si lasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua! Ma numesc Alin Popescu si sunt producatorul/compozitorul artistei Crina Jebelean care abordeaza un stil electro-indie-electro-trance-pop + o voce calda de mezzo-soprana . Crina este difuzata momentan pe Radio Guerrilla cu piesa Is It You .. o puteti asculta pe www.soundcloud.com/crina-music si puteti veni chiar si la primul ei concert https://www.facebook.com/events/148386828704988/

    RăspundețiȘtergere

If you liked the articole leave a comment here. Your feedback is highly appreciated !